![]() |
Great Shield Zbobyty!!!
oto film na którym pewien brazyl z nim expi
http://uploads.tibiabr.com/files/Sashra.rec |
Faktycznie, na filmie jest pokazany Great Shield.
|
Widocznie jest starym graczem :) Widziałem z nim filmik jak expi na warlockach na tibicams był
|
skoro greath shield jest do zdobycia i thunder hammer też to może by dorzycili winged helmet:p
|
Hahaha.
Prawdopodobnie koleś zmienił ID tego shielda i zamiast niego dał great shielda. Oglądałem raz filmik polaka z rooka na którym ma spike sworda, brass armor, dwarven shield i iron helmet. Po prostu zmienil ID. Chyba każdy dobry informatyk to umie. |
Cytuj:
|
On ma tego Great shielda i juz. To nie zaden fake i nic nadzwyczajnego. Poprostu na antice czy novie zdarzaja sie takie rary jezus nie robcie z tego jakiejs sensacji.
|
Z tego co sie orientuje, Sashra ma tego Great shielda z czasow, kiedy jeszcze byl do zdobycia.
|
Kilka lat temu great shieldy wypadaly z demonow wiec ich zlootowanie nie bylo niczym nadzwyczajnym.
|
a może wylotował z orshabaala :)
|
Tak jak było już powiedziane, Great Shield na Antice to NIC nadzwyczajnego... Sashra kupiła go od kogoś kto grał wcześniej, kiedy one wypadały bodajże z demonów. NIE RóBCIE WIęC SENSACJI!
Btw. Sashra jest ze Szwecji :) Pozdrawiam |
@up być może ale na forum tibiabr było że on brazyl ;]
|
A może jest kilku ownerów? :<
|
Mój kumpel z novej (Nick:Lisi) powiedział mi tak bo sie go o to zapytałem , że Undead~ wylootowal to z Orshabaala i sprzedał własnie tej osobie za bagatela 3kk czyli 3 miliony gp. I zapytałem sie czy duzo osub ma tego Shielda powiedział ze zna jeszcze 2 osoby : Po i Faraonek (Wiele osub niezna a wiec ... :P) . A więc pare osub juz ma :cup: . Ten Shield kiedyś można było wylootowac z Demona. I jeszcze 1 na novej i na isarze bodajże wylootowano Dragon scale legs (Z Demodrasa) napisałem to zeby bylo miej pracy dla adminów czyli żeby ludzie nie muwili KTOS WYLOOTWAL DSL!!!11 .
Edit: Echs :P te moje błęndy :< |
@up
:O 3mil gp :O BTW Jak już edytowałeś ,żeby poprawić błędy, to poprawiaj wszystkie ;) |
Cytuj:
Super a byly smoki w tej bajce? kolejny temat typu "A ja slyszalem, A ja widzialem" |
Ja slyszałem, że Bubble ma Great Shielda bo dawno temu z DL leciał ale nie wiem czy to prawda :)
|
jaki LOL DRagon Scale legs....tAAAA weź bo uwierze.... długo grałeś na OTsie ???
|
Cytuj:
Wiem ze sa błendy ale niehce mi sie poprawiac wkoncu sa wakacje :P ;) Cytuj:
|
Cytuj:
bubble to se może mieć wszystko, jest chyba jednym z najstarszych graczy którzy ciągle grają tym samym charem :) pozatym apropo bajek to kiedyś słyszałem że bubble jest żoną dyrektora cipsoftu i on jej każe grać bez przerwy i daje jej itemy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |