Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   46ek down (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90921)

Colm 22-08-2006 11:53

46ek down

Yo :o

Mieliśmy ubić 2 osoby, ale jedna nam uciekła do dp (a po chwili zapłaciła) a druga osoba padła. Enjoy

http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/10969

Colm 22-08-2006 19:15

Comments plax :)

Raysten 22-08-2006 20:16

Raysten noob :baby:

Hail MPE :cup:

w/e

Krzaq Ziomal 22-08-2006 21:20

Jakiś error mi wyskakuje ;F

Marczio 22-08-2006 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm (Post 948834)

I co jakbyscie padli to juz tengu przylatuje bo ten jak mu leci ancient erki najwiekszy asslicker xereny wola jak pies swoich "kumpli" ktorzy leja na niego odkad wojna sie skonczyla. Dobre, z taka pozycja jaka wy macie (glebokie siedzenie w rowie) to mozecie se zabijac kogo chcecie. Srednie

Rybzor 22-08-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm (Post 948834)

Chcesz komenta? to masz

Znubiliscie strasznie nie zabijając tamtego sorka, wystarczylo kombo sd na yellow, a mieliscie chyba 50 szans jak go goniliscie, nie wiem jak mozna spaprac taka robote...

A najt nie mial szans, loot mizerny

Colm 22-08-2006 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 949034)
Chcesz komenta? to masz

Znubiliscie strasznie nie zabijając tamtego sorka, wystarczylo kombo sd na yellow, a mieliscie chyba 50 szans jak go goniliscie, nie wiem jak mozna spaprac taka robote...

Tak, Max Grip powinien jebnac sdka zamiast ewave gdy ten mial red. Powiem Ci tylko tyle ze to pierwsza osoba ktorej nie ubilismy (a bilismy...) od kilku miesiecy :p

@Marczio
Chcialbym wiedziec kto to mówi ;p Twierdząc, że [CHAR]Ancient Erki[/CHAR] to asslicker ośmieszasz samego siebie.
Btw...

WYJDź
Nic dodać, nic ująć.

Szkut 22-08-2006 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzaq Ziomal (Post 949002)
Jakiś error mi wyskakuje ;F

zmien nazwe na krotsza

Raysten 22-08-2006 23:59

Noostwo akcji z sorkiem polegalo u mnie na tym ze sie spieszylem myslalem ze mam jakies 10+ sd a mialem 4 :baby:

wiec na koncu nie mialem sd zeby dobijac

Marczio 23-08-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm (Post 949096)
@Marczio
Chcialbym wiedziec kto to mówi ;p Twierdząc, że [CHAR]Ancient Erki[/CHAR] to asslicker ośmieszasz samego siebie.

Roballo z forum, tyle ci starczy

Zaprzeczajac temu co powiedzialem jestes dla mnie pionkiem h lvli. Ten twoj mistrzu erki nie ma wlasnego zdania na forum on po prostu potulnie potwierdza i przytakuje na to co ludzie z tengu wypisuja. Jak dla mnie zalosne jest to ze ty zaprzeczasz temu CO WIDZA WSZYSCY. To co sie dzieje na xerenie to jest 1 wielki kabaret z wasza retarded ekipa (tengu + reszta) w roli glownej.

@ Film
Hehe powialo lamerstwem, myslalem ze wy tu sie rozprawicie taka ekipa z tymi 2 a wy pokazujecie jak sie nie ustawiac i jak nie pkowac. Po co wam m walle skoro i tak ich nie uzywacie. Jakies mort hur spamy z czego 50% nie trafione a macie hotkeye na sd i tak z tego nie korzystacie, chciales nam pokazac jakie jestescie masters? Pokazales ze bez tengu Invectus by was zmiotlo w 2 dni i tyle byscie mieli z wojny a ten master bonczek czy jak mu tam hhahaha ten koles to jest asslicker i najwieksza lama jaka widzialem, juz teraz lvl o niczym nie swiadczy bo ten koles to jest pokaz lamerstwa, nie mowi o filmie ale o caloksztalcie jego kariery na xerenie. Byl sobie w domne jak wygrywali ale uciekal z wszystkich wojen i potem sie ugniezdzil znowu u tych co wygrali, przeciwko swoim bylym. W filmie tez daje pokaz, jak biegnie i zamiast bloczyc to mija tego co gonicie a m walli na wyposazeniu tez pewnie nie ma. Powiem wam wiecej sie usmialem niz naogladalem tego filmu bo po prostu brak slow. Tak jak mowilem teraz lvl kompletnie o niczym nie swiadczy bo najwieksze miernoty moga juz miec 70 lvl robiac go sami.

A o to podsumowanie filmu
Max Grip [56]: uetvo res "orc leader

LOL no to nie zniszczylo do reszty
_/

Master Bonczek: So good i don't ue

jeszcze by tego braklo zeby walnal ue bijac 1 osobe i zachaczlby swoich ostro.
+ jego angielski na dobitke

to jest retarded.pl bo zal to komplement

Abor 24-08-2006 00:25

Colmes i Grip z calym szacunkiem, ale daliscie ciala na calej linii z tym sorcem....

Marczio 24-08-2006 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 951195)
Colmes i Grip z calym szacunkiem, ale daliscie ciala na calej linii z tym sorcem....

No co ty... _/ UGNET przeciez!! battle masters.

Zizka aer du inte sve? o.0

Abor 24-08-2006 18:53

NIe jestem swe :P. Czemu tak sadzisz?

Znam Cie skads?

Suzorewu 24-08-2006 20:40

Co tu duzo pisac, Max Grip ma sux pvp i tyle ; o zeby we 4 nie mogli ubic 46msa -.-

Marczio 24-08-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 952578)
NIe jestem swe :P. Czemu tak sadzisz?

Znam Cie skads?

Myslalem ze jako 1 z tengu jeszcze z morgany jestes swe. Zreszta abusowales duzo nawet kiedys mojego rl z tomba wylales a polacy nie bardzo ogolnie to potrafia

Colm 24-08-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 951195)

Heh xP A widzisz tam gdzies Colmesa? Ja to tylko na forum dalem xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29.