![]() |
Maly wypad na Smoki i Dragon Lordy 137 ek
Hail :] ...
Co ja będe mowil poprostu zobaczcie .. http://rapidshare.de/files/30335657/Smoki_aloiz.rec Loot dosyc dobry :] By.Aloiz :) \Komentujcie/ :] |
No niezle jak zobaczylem start to myslalem ze potem tez bedzie cos fajnego a tu klops;p
|
yyyyy, czy mi sie tylko wydaje, czy ty na serio nosisz ze soba 5 bp uhow?
Troche zabawne to jest :) |
Up : Co jest dziwnego w tym ze nosi 5 bp uhow ? a Ty moze za kazdym razem bierzesz 50 ? :)
|
a po co mam wiecej nosic ... poprostu tak z marszu sobie poszedlem na smoki... nie musze nosic 20 bp zaraz nie potrzeba mi ;/
Afffffffff :confused: by.Aloiz |
Mi sie filmik podobal.
Lubie filmiki z huntów:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajnie Aloiz. HAIL PACERA /ALOIZ | VERN FROK | SABULUS \ DOBRE ZIOMALE
|
Nice
ładnie , ładnie Aloiz filmik spox loot dopisal ^^ rob czesciej filmiki i wogule Gratz wszystkiego
Pozdr. Knight Sepix |
heh
hehe thx :P ... Co tam u ciebie ?:D
by.Aloiz |
Gratz Aloiz , Fajnie ci poszlo , loot ci dopisal.. ;p
|
0o nice!!
No Aloiz po pierwsze wielkie gz hita z exori:cup: .Ładny i szybki hunt, naprawdę masz sie czym chwalic,widac ze dopisuje ci szczęscie.Teraz kolej na jakis film z demonów;) (zaniedługo tez będe se expił tam gdzie ty:D ) <-- żarcik:p
Oby tak dalej i powodzenia!! |
Cytuj:
Jak dla mnie to tak, nigdy nie wiesz co cie spotka. 5 bp to nic. tak ja zawsze mam minimum 20 bp. Edited: Przepraszam to Peacera.... tu nic Cie nie moze spotkac. Wiec 5 bp to ok, ale tylko z faktu ze to Non-pvp. |
Cytuj:
Ile masz lat? lub kiedy kupiles tego chara bo po obejrzeniu filmiku moge stwierdzic ze zachowujesz sie jak osoba ktora gra na takiej postaci 1 raz? i jak kompletne dziecko Pozdro |
Cytuj:
Ty go nieznasz to niegadaj głupot że to niejego char.Chciałbyś mieć takiego chara jak on i żal ci dupe ściskaX(. Więc nieodzywaj sięX( |
rehost
Nieh ktoś zrobi rehosta nienawidze limitów na rapidshareX(
|
Cytuj:
|
Lol forumowi hejterzy rox -.- Kazdy z was pisze źle to , źle tamto ;) a zapewne zaden z was nie dorobił się takiego lvla :) tak to jest dzieciaki kto jest lepszy to trzeba go zbluzgac na forum ;) † na droge
|
Racja!!
Popieram Phata!! Lord Smencik ty zazdrościsz bo napewno bijesz tylko raty spod Thais:baby: Zastanów sie na drugi raz co piszesz, bo on lepiej wie co ma robić.Chcialbyś expic tak jak Aloiz, zazdrościsz i potrafisz tylko narzekaćX( X(
Pozdro Aloiz:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |