![]() |
Fire axe Quest z małą pomoc High Lvl.
Zamieszczam tutaj filmik z Fire axe questa.
http://rapidshare.de/files/30390212/Fireaxe.rec.html Z góry Dziekuje Aloizowi za pomoc w Quescie. Pozdro :) Prosze sie nie smiac ; p |
Człowieku czy ty myślisz ze ludzie na tym forum to idioci :O.
Hmmm html ... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Co ja mam przez to rozumiec?
|
wlasnie chcial bym sie dowiedziec ? :D
:p |
Gz wykonania z ciekawosci skad masz takie eq? ^^
Aruna bosze -.- zato ty jestes idiota... i tak bys straty nie mial 20 druid -.- @ Down A dlaczego zadajesz gluie pytania? rownie dobrze moglbys zapytac po czemu to sie nazywa rapidshare a nie arunashare -.- |
Dlaczego na koncu linku jest html ? ...
|
Spytaj sie tych co stworzyli RapidShare..OMG!
Aruna zrozumialas juz ze to nie KeyloggeR? W kazdym Rapidshare jest koncówak Html |
Jejku html jest na kazydm koncu linku rapidshare wy we wszystkim widzicie keyloggery ... n/c
Pozdro. Knight Sepix |
Gz wykonania fire axe questu ;] i twojego eq
zachowane zasady czyli nie ma Qs pokazana tylko sala finałowa |
Omg niewiedzialem ze html dodaje teraz rapidshare... dawno nie sciagalem wiec niewiem;o GZ questa ...
SRX |
aruna troche sam się znoobiłeś ;p
gz questa nie było trudno nie? ;] skąd eq? |
Film fajny :D gz questa :)
@Aruna ale bys mial duzo do stracenia jak by to byl key~ taki mlvl to ja na 11lvl mialem i plakalek ze slaby -.^ |
Cytuj:
Nothing more to say w sumie kazdemu sie moze zdarzyc palnąc cos glupiego ^^ nice film ^^ |
Aloiz:
GZZZZ kilku ownerów ~Arch: a co sie stało z DH? Film: Gz połowicznego wykonanania :P |
Demon Helmet mi sie znudzil.. ;s a po drugie on strasznie tanieje. wiec kupie go pózniej :)
Thx za all Coments;p |
Filmik Cooooooooll!!! :)
Archangiel miałeś bardzo dobre eq jak na swoj lvl. Aloiz ty to byś demona na solo pokonal :D Też gram na Pacerze i kilka razy was widziałem. Jesteście "ZA szybcy za wściekli" 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |