Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Przekręt (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91050)

Damianondm 23-08-2006 08:38

Przekręt

Jakiś czas temu zamieniłemn się na konta ze znajomym z rl i miałem mu jeszcze dopłacic 10zł. On codziennie mi gadał żebym mu dał a ja ciągle muwiłem że nie mam. Ostatnio powiedziałem że nawet nie wiem za co mu wisze i że my się na konta wymieniliśmy poprostu :p. Nawyzywałem go jeszcze i zaoszczędziłem dyche buahahaha
:cup: Przeznajcie nieźle go wykręciłem :cup:

Blady Kruk 23-08-2006 08:41

a wiesz że to cyba niezgodne z regułami gry?

Sir Sire 23-08-2006 08:42

niezły z ciebie rzeźnik, wyjebałeś go na CAłE 10 zł !!
hardcore człowieku, jeszcze troche i zwałujesz kogoś na 2 DYCHY !! :)
jak ty to robisz ;)

Vanhelsen 23-08-2006 10:01

Jezu, a teraz wyobraźcie sobie, że ten chłopak zostanie w przyszłości... POLITYKIEM!... a, że tam przekrent koło przekrentu, więc będzie się piął ku górze i zostanie np: Premierem... brr.... o zgrozo...

@autor: sorry, tu nie ma się czym chwalić... to jest po pierwsze nielegalne, złamałeś warunki umowy, gdyby chodziło o jakiś kontrakt czy coś w tym stylu miał byś problemu. Po drugie to jestpo prostu CHAMSKIE, wykorzystujesz naiwmość innych dla własnych korzyści w tak kretyński sposób... Mam nadzieję, że ten kolega odnajdzie ten temat i upomni się o dychę...
Jezu, czy bachory teraz nie mają za grosz moralności?! :(

EDIT: BŁAGAM! BŁAGAM! Napisz, że tak piszemy, bo ci zazdrościmy, BŁAGAM! -.-''

Damianondm 23-08-2006 10:01

O boże ty byś noobie nikogo nie wykręcił to sie nie odzywaj pewnie wogule w tibie nie umisz grac. NOOB

Vanhelsen 23-08-2006 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damianondm (Post 949546)
O boże ty byś noobie nikogo nie wykręcił to sie nie odzywaj pewnie wogule w tibie nie umisz grac. NOOB

Post zareportowany.

W tibię gram 4 lata... Jeśli twoim wyznacznikiem tego, czy ktoś jest respektowany jest ilość wkręconych (oszukanych / okradzionych) osób przez daną osobę, to gratulacje... lepiej weź sznur, taboret i zrób coś dobrego dla ludzkosci... Forum jest publiczne, i będę pisał tam gdzie chcę i co chcę (nie licząc forum moderatorów, tam nie mam dostepu ;)) Zastanów się lepiej co ty piszesz i co ty robisz chłopcze...

Damianondm 23-08-2006 10:12

I co z tego że grasz w tibie 4 lata ja gram rok i napewno jestem lepszy od ciebie na saphirze wszyscy mnie znaja i wiedza jaki jestem kozak.

Vanhelsen 23-08-2006 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damianondm (Post 949577)
I co z tego że grasz w tibie 4 lata ja gram rok i napewno jestem lepszy od ciebie na saphirze wszyscy mnie znaja i wiedza jaki jestem kozak.

bez urazy, nie kompromituj sie... Ja gram 4 lata, nikt mnie na Antice nie zna, i co z tego?! Chyba nie grasz w Tibię by podbudować swoje Ego... prawda?...
Nie liczy się to kim jesteś w Tibii, ale kim jesteś w realnym życiu... Jeśli kolega trafi na ten temat, to Ty będziesz dla niego oszustem...
W ogóle, podaj mi sens istnienia tego tematu? Po co go założyłeś? Chciałeś znów podbudować swoje Ego?...
Ty Kozaku mój, masz chociaż drugiego do pary? Bo pojedyncze buty są nic nie warte kolego...

EDIT:
Widzę jaki z ciebie kozak... 20lev... o stary... nieźle... i to w rok! O, co za szok!...

Knight Simon Dark lord 23-08-2006 10:18

Mam prośbe do ciebie WYJDŹ i nie wracaj czyms takim chwal sie na podwórku że kogoś wkręciłes a jak ty byś sie poczuł gdyby było na odwrót?napisałbyś temat "kolega niechce m idać 10 zł za postać i ściemnia że nie wie za co, co zrobić plax" --.--

Damianondm 23-08-2006 10:22

Miałem kilka charow 1 miałem 23 lvl nawet a ty 4 lata i 26 i co

Damianondm 23-08-2006 10:23

a na saphirze mam respekt ostatnio ujebalem 13 lvla na zamku i biegałem ze skullem

Vanhelsen 23-08-2006 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damianondm (Post 949600)
Miałem kilka charow 1 miałem 23 lvl nawet a ty 4 lata i 26 i co

o boże, nawet 23lev! :o Niewierze! Na prawdę?!...
Jak sam zauważyłeś, miałeś kilka charów, czyli ja też mam prawo miec kilka... Char z Antici jest najmłodszym ze wszystkich i nie mam czasu na ciągłe ekspienie, wiesz dlaczego? Bo jestem w liceum... to jeszt Szkoła (znasz takie miejsce, chyba...) i wolę mieć dobre wyształcenie, bez problemu dostać się na studia, a potem znaleść dobrze płatną pracę która będzie mi się podobać niż mieć wysoki level w jakiejkolwiek grze kosztem mojej przyszłości... -.-''

Edit: my master, evul PK!...

Proponuję o nieodpowiadanie więcej w tym topicu, by nie karmoć trolla i nie dawać mu żadnych powodów do kolejnego postowania!

Knight Simon Dark lord 23-08-2006 10:26

to mam propozycje: idź na saphire i nie wchodź na forum skoro masz tam "respect" a z kompleksami to do psychologa/psychiatry jak czujesz się nie dowartościowany

Dragu 23-08-2006 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damianondm (Post 949604)
a na saphirze mam respekt ostatnio ujebalem 13 lvla na zamku i biegałem ze skullem

LOL
ile ty masz lat

Damianondm 23-08-2006 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragu (Post 949617)
LOL
ile ty masz lat

14 a co ty ile może masz

Duke Dran 23-08-2006 10:45

Ale sie zrobil offtopic O.o beuehushueshu

@Nie ładnie oszukiwać przyjaciol.

Damianondm 23-08-2006 10:45

Zagrajcie na saphirze to wszyscy bedziecie mieli hunta ode mnie nooby

Tomcio Pall 23-08-2006 10:56

Lool grałęm na Saphirze i miłem 20lvl i też se latałem ze skullem i co z tego? Daj nick to bedziesz mił rooka od moich kumpli.

@topic:
Ale żeś się podniecił stary. NIe no jesteś super evul mega oszust. Brawo dla tego pana. Ej może jeszcze oskara chcesz? xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21.