![]() |
exp exp exp....
A wiec mam 33lvl ed i dokonca nie wiem gdzie szybko expic i zarabiac bo w sumie
1) Na Scarabach z monkiem wyciskam 15k/h kasy 3/h kasa ok ale exp? moge tez na scaraby z tempest rodem ale chwila i nie mam many czyli odpada Na scaraby tylko z volcanid rodem no ale..... nie wyrobie tam z tym rodem wiec odpada za duze waste na leczenie sie 2)Na Tombach (kazdy mi to by doradzil)- tomby tomby tomby a exp 20k-25k/h kasa 1k/h Tutaj kasy sie nie zarabia :S a exp? no nawet(Tomby tylko z volcanid rod) z tempest nie proboje bo jak zobaczylem ze na scarabach chwila i many nie ma wiec nawet nie probowalem... 3) Dragi- no no to dla expa nie bo resp 5-7min a musze z dsami bo mam za malo hp zwby bez utamki blokac dragi a z utamka 700 many na draga.... jezeli wale z tempesta i eexori vis ganiajac wokol draga... Exp? nawet nie patrze ja chodze na nie dla przyjemnosci i licze na sczescie 4)Guardy- Oblegane miasto przezz all ludzi no ale jak trafi sie wolne miesjce to co wycisnelem 18k/h i 3k kaski Moze powinnem isc na jakis lepszy respawn ale gdzie? mapka plx? ile tam sie wyciaga exp? 5) Wedlug mnie chcialbym bic 30k na godzinke i zarabiac okolo 3-5k na h i zeby pusto jakos bylo i bezpiecznie wmiare HELP!!;( |
Cytuj:
omg, mówisz głupoty ;< no jak chcesz expić, to musisz w coś zainwestowac, czyli w co... w MF, tak w mf. wybierasz se tomba i se expisz za teleportem a jesli nie to na -2 poziomie. To nie takie trudne, nawet gdzies filmik byl jak gosc robił 55k na godzine, wystaczy poszukać. to jest moja opinia, tylko moja. ;P tak do bezpieczenstwa to exp na ratach, rotach? bo nigdzie nie jest bezpiecznie :P p.s. ja nie wiem jak ty na godzine na tombach 1k kasy ja zazwyczej po godzinie mam około bp kasy + jakis tam loot |
za teleportem? a czy nie ganja tam vammpy lub fe? bo wiesz...... A pozatym jakies konkrety za jakim teleportem jaki tomb mapka? ile manasow na jaki czas ? huh ? ;p
|
hmm.... troche osob obejrzalo temat gorzej z cometami... mozecie tez dac calkowicie nowy pomysl na expienie moze cyclopolis tylko jak tam jest no dalej plx:)
|
1. Naucz sie edytować posty.
2. A poszukać ofc się nie dalo? żal.pl Poexp sobie na pohu i v-rodem i manasami. Może być cyclo~, może być mint. Pomyśl trochę sam. Co to za frajda iść na jakieś oklepane expowisko? Może trochę się postarasz :| |
jak nie chcesz pomoc to nie udzielaj sie ok?
|
Na twoim lvl nigdzie raczej niezrobisz 30k/h.
A co do tomby no to niejest tak zle z kasa. Zarabia sie jakies 3-5k/h, no chyba ze zbierasz tylko kase no to sie niedziwie. Next time pomysl a pozniej zakladaj temat >.< |
duzo expa, dobry loot, 0 waste
takie rzeczy to tylko w erze... polecam senje, dobry loot, exp nawet, ale na tym lvlu nie wyciagniesz 30k expa/h ;p |
Ty na takim levelu chcesz miec 30k w godzine rolfamo ... 20k na godzine na twoim levelu to jest git , level masz w 2h... nei weim co ci sie nei podoba ... btw. jak ty w tombie 1k wyciagasz ? Same skele otwierasz?
Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
topic: Jak chcesz expić to idz na tomby, jak chcesz kase i exp idz na guardy, jak chcesz kase to moze ci sie uda na mintwallin (na guardach tez bedzie problem z ludzmi ofc). Ja na twoim miejscu skakalbym pomiedzy tombami, a guardami. Na guardach leci kasa, ktora pozniej inwestujesz w tomby. A co do kopalni guardow to idz do tych ostatnich (najlepszy dla mnie byl maze, tylko ze tam najwiekszy tlok). co do kasy i expa to nie liczylem, ale bylo to okolo 5k kasy i ok. 20k/h |
Ja też chciałbym zadać pytanie w temacie, mam podobny problem.
Gram na świecie non-pvp, 49ms 49mlvl. Na tombach również gówno zbieram z kasy, na DL z blokerem h-lvle sie wdupiają, guardy 20k/h około dają a dragi za duże waste... potrzebowałbym expowiska około 30k/h, czy ktoś mógłby doradzić? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |