![]() |
Messiah The Legend ( wmv ) >.<
"old tibia"
Messiah-Nova-Legend To wszystki co moge powiedziec:) http://rapidshare.de/files/20101199/Messiah*****.html |
To je ten no.. KNIGHTSOLO?
|
Tak to ten wielki Knightsolo :)
@edit Aż sie łezka w oku kręci :)) |
Szkoda ze nie ma z nim wiecej filmow
W sumie to tylko posklejane zdjecia;p |
Ładnie Ładnie jak zawsze knightsolo wymiata (messiah) na jakim serwie sie nie pojawi jest jego -.^ ale grafika w starej tibi była oszałamiajonca(chyba dobrze napisałem xD)
|
Cytuj:
|
Stare dobre czasy... ; )
|
ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
Knightsolo wcale taki niejest swietny jak sie wam wydaje. Jest to pierwszorzędny botter ( wybotowal : lanak od 1 lvla do 100+ , chaosrain od 65+ do 100 ) po drugie jest hakerem ( osoby hakniete miedzy innytmi przez niego to : Ango von valour , Denzz , Melizie , oraz wielu innych ) po 3 jest to nieuczciwy gracz który aby wygrac wojne robi wsyztsko co moze między innymi blokokowal acc graczy tak by niemogli sie lognac.( Aga , Rizzlaa). Jego pvp niejest takie swietne jak sie wam wydaje wszystko za niego robi jego ukochany blackd proxy ( posiada funkcie auto combo etc. jak ktos oglądal film gdzie wybilismy knighthoodów na fibuli to bedzie teraz wiedzial o co chodzi z " z Gemaro ". Długo by jescze wymieniac ... aha i jescze jedno nienawidzi polaków i jest rasistą. PS. Sorry za błędy pozdrawiam Rev B) B) |
Nie mozesz powiedziec ze nie ma dobrego pvp to uzywa bota
trafianie to niewielka czesc pvp tacy gracze ownuja a haker, jego sprawa; p |
Heh no to knightsolo to cwaniak :D zartuje osobiscie nie nawidze knightsolo za to co wyprawial na beryli często musiałem od niego uciekac do pz ;p a po 2 słyszałem ze z niego lama jest na rl tyle ze dobrze zna sie na programowaniu więc żal.pl |
Kim on jest!??
:baby: prosze zbyscie nie wyzyali mnie od noobow
jak jestem trolem to mnie nie karmcie ale powie mi ktos kim on jest ten knightsolo?? bardzo was prosze Pozdro! |
@up
Knightsolo to gracz z berylii tu masz link http://www.tibia.com/community/?subt...ame=knightsolo Jest powszechnie znany z tego że ma od czorta bp uh i jego bocik jest wspaniały :P Jego postac to własnie Messiah |
Knightsolo czy messiah jeden wielki noob "z combo" "z all" poprostu zal mam nadzieje ze z berylii tez poleci niedlugo
|
aha
aha wielkie dizeki
ale jescze nei do konca rozumiem dlaczego niegra juz messiachem?? dlazcego wszyscy mowia ze ejst taki WIELKI?? plz odpowiedzcie:) |
deleted...
|
Cytuj:
Właśnie przed update trafianie bylo wielką częścią pvp wg mnie , a pozatym on nieownuje ( przynajmniej na beryli :D bo na novej to niewiem , niegralem )jego taktyki PRAWIE zawsze zawodzą ( sam kiedys padlem przez niego ... ) a on sam czesto pada nobowsko np. na wojnie Ao vs KH ks z 3-4 razy padl poprzez kamikadze tzn wybiegl zpzta kiedy nas bylo duzo online i nieiwme co on chcial zrobic , dostal trapa i dentka , 2. kiedy czekalismy na open battle on przybiegl do nas sam sie wepchal jak najpblizej dostal trapa i ded... wiec no comment ( oczywiscie ja tez niejestem mistrzem pvp , znajac zycie zaraz ktos wyjedzie ze tak pisze o ksolo a sam niejestem swetny :P ) pozdro i sory za błędy , rev |
Cheater,PA,,rasista itp a na rl brudas i smierdziel wlosy po ramiona.
Nie nawidze goscia ale gipo tez nie nawidze x) |
Wojna bez bota to nie jest wojna
chyba ze wolisz biegac i dymki miec na sobie xd |
Cytuj:
|
nigdy nie bylo takiego czegos jak wojny bez bota
uzywanie bota to zupelnie cos innego niz kupienie chara <gz for all> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |