![]() |
Banshe Quest by Pandiania
Banshe Quest
Dzis wybraliśmy się na banshee quest. Film trwa ponad 2 godzinki :) ale mysle ze warto obejżeć. Momentami było bardzo gorąco ;) Prosze o komenty :) link: http://rapidshare.de/files/30486330/bansheeee.rec.html |
Łatwo jest expic kupionym charem :)
|
Cytuj:
A co do samego filma to nie muszę oglądać bo widziałem to na żywo :) Strasznie długo sie pierniczyli z tymi teleportami. Ogólnie wielki zamęt. Ale final room poszedł gładziutko :) |
Jakos Pandiania byla wystawiana na allegro.
I teraz nagle tak z lvlem wyskoczyla, a przez 2 tygodnie nic nie robila wczesniej gdy aukcja byla. Po zakonczeniu aukcji nagle 60 lvl wszedl, ta? -.- Widac, ze nowy owner. @down Jezeli nic nie wiesz o aukcji na allegro, to nie powinienes sie w tej sprawie odzywac. |
Buhehehe dobry jesteś koleś dobry :) Przez 2 tygodnie nic nie robiła bo była ze mną na koloniach :) Chyba można se zrobić przerwkę od grania nie ?
A o żadnej aukcji mi nie wiadomo. Zapewniam cię, że gra ten sam owner od samego początku. Nie wiem jak ci to udowodnić poprostu musisz mi uwierzyć :) |
o ******* ahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahhahahahhahah ahahahhaahhahahahahahahah dawno sie tak nie ubawiłam ahahah o kurde nie moge 8o 8o. Gram tym charem od samego początku omfg i jescze do tego allegro pandiania nigdy nie była wystawiana na allegro noobie.... ale skoro Ty więcej wiesz o moim charze to no coment.
___________________________ P.S Tibijczycy też wyjeżdżają na wakacje. |
Ja sie do allegro nie bede wtrącał xD
Gz wykonania Questa ... Chodziaz QS ... To i tak super :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
mimo, ze candia to nonpvp, proponuje, abyscie pozabijali sie nawzajem.
|
GZ wykonania questu Pandiania :)
A filmik Nie najgorszy :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |