![]() |
Summony i exp
Hej, Jetsem tu nowy , wiec chcialem zapytac sie o kilka spraw zwiazanych z summonami :)
Chodzi o to że jezeli moj potworek zabije kogos to oczywiscie dzielimys ie pol na pol, ale czy w zwiazku z tym moj potowrek w jakis sposob moze wiekszyc swoj LVL ?? I czy jego uderzenia przez to moga byc coraz silniejsze?? pzdr. Napi |
Nie, nie będzie silniejszy (wynika to z obserwacji moich doświadczonych kolegów)
|
Cytuj:
:D hehe ... no lvl niestety nie urośnie ... sam też mam pytanie , czy magic level , wpływa na siłe summona?Osobiscie wydaje mi sie że nie , ale spytac nie zaszkodzi ;o) |
Nie, mlvl nie wpływa na siłę summona (lvl też)
|
mam jedno pytanie: Czy nie będąc na pustyni i nie mając pacc moge summonowac cobre albo jakies inne z tych nowych potworkuff :) jesli mam odpowiednią ilość many?? bo np. frost trolla nie moge summonowac jak jestem w mieście.
|
Miejsce pobytu nie ogranicza w zaden sposob mozliwych do przywolania potworow. Wszystlo zalezy od many.
|
Cytuj:
### #$# *## #- pusta kratka $ ty stoisz tutaj * - tu wskakuje summon jak ta kratka jest zajeta to nieprzywolasz ;) sprawdzone |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak juz mam byc taki dokładny to stałem jakies 10 pól od wejścia do Ab. tam o ile dobrze pamiętam nie ma nic :) więc jak??
|
Cytuj:
|
no właśnie nic mi sie nie wyświetla. Jakbym nie mial many to by sie zrobił taki jakby dymek i by pisało ze za mało many. Ale nie pisze niec :( poprostu sie nie robi. Moze tylko na foldzie sie da?? tam sa lodowe potworki. próbowałem juz orca i skeletona i sie da.
|
Cytuj:
Dajcie plusa :D |
Sumonowac mozesz wszedzie procz swiatyn depo i tych rzeczy gdzie jest protection zone .
Moze zle wpisales czar sprobu tak Utevo res " Frost Troll lub Utevo Res " Frost Troll " |
Na pewno dobrze napisaem. Mam w hotkeysach inkantacje tego czaru i z innym summonami zawsze to dziala. A frost trollla nie mogem sobie summonowac pod Ab.
|
nie mozesz nie moc -.-. ja juz frosta zsummonowalem w ankrahmun [czy jak tam sie to pisze...] wiec w ab tez musi sie dac...
|
Cytuj:
|
A co gdy summon zostanie na dole a ja pujde na gorę np: nałowić ryb, czy można go ropnąć ??
Capricornus Xantera 14lvl 18mlvl Carlin |
Sork ale... pisze sie Frost Troll, a Ty napisales Frost Trolll
|
Erinaceuss
trzeba bylo sprobowac jeszcze raz moze w tym momencie byly jakies problemy z tibia ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |