![]() |
[8.0] Ferumbras.
Tutuł mowi sam za siebie... Poprostu zobacz to!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11001 Bebi~ |
Troche lame organizacje mieli :|
a ten newb co zamiast włazic do tp zblokował Carle az jej sie mana skonczyla... Zenada poprostu, jestem ciekawe jak kof dal rade wyjsc z tamtąd cało jak tam okolo 12 demonów bylo |
eh gdybym to zobaczyl nie wiedzialbym co robic.. caly ekran w demonach xD
Jestem pelen podziwu dla tego 205 najta ze udalo mu sie uciec a byl na drugin koncu "areny" xd |
OMG, jaka rzeznia:D... Nie wydaje mi sie, zeby ktos go szybko pokonal... Chyba zeby umiescili najlepszych graczy na 1 servie (czyt. EO, Taifun~, Gugo)... A loot musi byc boski.
|
Przynajmniej ludzie z 200 levelami mają jakieś wyzwanie ;)
|
Hmmmmmmmm, no zdaje mi się, że przez najbiższe pare tygodni/miesięcy nikt go nie pokona, chyba ze by wparowala ekipa ze 100 osob~ ;p
Nareszcie jakis konkretny Boss. |
Cytuj:
|
Po tym filmiku next team będzie bardziej przegotowany na final room B)
Coś czuje że nie będzie trzeba długo czekać na zabicie Ferumbrasa. Ciekawe co spadnie ;) |
Dajcie na rapida plx bo tibicams mi nie dziala ; /
|
!
OMFG! no no wreszczcie jest jakiś syty boss tibi :D
|
obstawiajcie jaki loot leci z tego cieniasa:
1 Magic long sword i najlepszy axe / club 2 Great shield 3 black gem?!?! 4 koszulka cipsoftu |
Cytuj:
@down: Co ja napisałem ?? B) |
dostawal po 800 sd to nawet pasek sie nie ruszyl i szybko sie leczyl
|
fajnie się będzie oglądać jak on pada a nie team
|
Last file scanned at least one scanner reported something about: Backdoor.Win32.Fraggle.Rock*****, detected by:
Scanner Malware name AntiVir - Backdoor-Server/Fraggle.20.Ins backdoor ArcaVir - Trojan.Fraggle.Rock.20 Avast- Win32:Trojan-gen. {VC} AVG Antivirus - BackDoor.Fraggle.Z BitDefender - X ClamAV - X Dr.Web - BackDoor.Fraggle.20 F-Prot Antivirus - security risk or a "backdoor" program Fortinet - W32/BackDoor.FraggleRock.20 Kaspersky Anti-Virus - Backdoor.Win32.Fraggle.Rock.20 NOD32 - Win32/Fraggle.20 Norman Virus Control - Fraggle.2_0 UNA - X VirusBuster - X VBA32 - Backdoor.Win32.Fraggle.Rock.20 |
Cytuj:
|
OMG ale tam jest zadyma rozwalic go mogą chyba tylko pierwe 25 osób najlepszych na serwie, tam jest gorzej niż w rzeźni
|
mmmmm
ludzie...nawet jakby 20najlepszych osob w swiecie tibijskim tam bylo,to by nie dali mu rady...Sorcki i tak padna!!! tam jest 10demcow,ktore robia niezlego spama wiec mana pojdzie sie jeb... w pare sekund... a bez magow i druidow na pewno go nie zabija mozna wziasc ze soba 5bp stone skinow kazdy...xDprzynajmniej dluzej pozyja :P zapewne udalo by im sie uciec ale o zabiciu ferumbrasa nie ma mowy... moze gdyby nie te demony... |
To musi być team z grubo ponad 200lvl. Przydalby sie Taifun - jego ue i sd wymiata.:p
|
Moze chlopaki z Antici dadza rade. Mamy tam 400+ 100lvl w tym kilku 200 ^^.
Jak wparuje ze 100 chlopa to kto wie :P. Edit: Jato widze tak: wparuje ze 20ek 130+ lvl i zrobia taka sciane zeby nic nie moglo sie przerzucic na shooterow moze wtedy by sie udalo, palki uhaja a sorcowie spama z sd :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |