![]() |
My harmonia live.wmv
Moj pierwszy ***** :P Mam nadzieje ze sie spodoba ;)
http://rapidshare.de/files/30553394/..._live*****.html Pozdrawiam ;) btw. Please coments :P |
=d
Wielkie Gz filmu 8o Bardzo udany, dobra muzyka i ogolnie zaje____e :D
My Bloodbrother ;) |
Ciesze sie, ze sie spodobal, my bloodbrotherze :D Ale watpie, ze wszstkie comennts beda takie mile :P
|
Full wypas :D :D :D Bania ogóólna :D
Pzdr ~Pigi |
Zaje***ty filmik, ogólnie the beściak z ciebie ^.^
|
Jak narazie wypowiedzi samych kolegów :S Zobaczymy jak odbiora to ludzie z poza ;]
@Edit I tak jak myslalem to sie nie nazywa FILM tylko pokaz slajdów -.- Pozatym screeny 2-3 moze ciekawe reszta niestety sux, a jesli koniecznie chcesz pisac po angislku to pisz chociarz bez bledów plx :( |
#Up.
..a Ty Randall najpierw po Polsku sie naucz ; ) |
Cytuj:
@Randal Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - Dzisiaj o 14:00. Tez Owned pozdro |
jak dlamnie , to jest beznadziejne. W ogóle to niejest film a te screeny malo ciekawe . Następnym razem postaraj sie zrobic FILM a nie pokaz zlajdów.
pozdro, Rev |
@Sebcio :)
Sorka sorka, ale czy ja gdzies napisalem, ze to jest jakis super film? To w czesci jest zrobione na tle filmu, jest wiele tego podobnych dziel w tym dziale. Nigdzie nie pisalem, ze to jest film wiec sie nie czepiaj. Co do bledow - zanim zaczniesz poprawiac innych - popraw siebie. Btw. Nie obrazam sie, jesli sie komus nie podoba :P Bylem, jestem i bede gotowy na krytyke. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:36. |