![]() |
Obs Knife
Prosze tu wypisawac wszytkie rzeczy jakie udalo wam sie wyciąc z jakich potworów..;]
Z góry thX |
green dragon leather z draga
Lizard leather z lizarda (xd) i mino leather z minotaura :( |
a ile kosztuje ten knife?
|
@up
Widzialem ludzi sprzedajacych go za 20k |
Cytuj:
Wszystko co pozyskamy za pomoca nozyka: -dragon leather (red i green) -hardenst bones z bonebeast -mino leather (mino wszelkiej masci) -ape fur (wszystkie malpy) |
Cytuj:
|
a czy trzeba miec pacca aby wykonac questa na niego (slyszlem, ze dostaje sie go gdzies w kazo) ? (to nie bedzie qs)
|
@up
Quest na o-knifa jest dla FACC, wystarczy że będziesz miał wymagane itemki ;) |
Ej ludzie a powiedzcie mi, czy jak mam ten obs knife to zdzieram se skore z kazdego minosa? Chodzi mi ze co zabije minosa to zdzieram se skorke z niego, tak jak bym lotowal?
Bo normlanie zabijam minosy i nie mam skorki ;( |
Cytuj:
|
Slyszlaem gdzies ze podczas walki a nie po zabiciu mozna z behemotha wydlubac behemoth fang, potwierdzi ktos ?
|
można ale z trupa, a nie podczas walki i musisz miec ten właśnie nożyk :)
|
Ja kupilem ten mieczyk za 12k, a sprzedalem za 23k. :))
|
Apropo zdzierania skórek z potworków...
Jeżeli chodzi Wam o częstotliwość "wydzierania" różnego typu leatherów z potworków, to jest ona bardzo zróżnicowania... Przykład - Expie sobie od 5:20 do 12:00 na mini-mintwallin (nie pytać gdzie to, to mój ulubiony hide-resp B) )j ednego dnia. Wylootowałem 42 skórki, około 7-8 z mino sypniętych, reszta za pomocą noża. Następny dzień - Gdzieś około od 6:00 to 12:00.. 23 skórki. Około 3 zlootowanie loozem, reszta za pomocą noża. Najczęściej podczaś rżnięcia :) skórek będą się pojawiać takie ładne żółte iskierki... X( Ale czasem zdarza się, że po zabiciu 5-6 minosów z 1 sypnie się skórka loozem, a z 4 zedrzesz nożem :) I to z dodatku tego, który juz sypnął skórkę :) Skórki można zdzierać tylko raz, potem ciało owego potworka "marnieje", tak samo, jak po jakiejś ilości czasu. Mam nadzieje, że wszystko wyjaśniłem i nie trzeba będzie już... Ojej, chwilka :) Ceny poszczególnych leatherów wyglądają następująco: Mino Leather 100 (od n00bów) do 500 (często na światach non-pvp dużo dają) Lizard Leather - Cięzko powiedzieć, mało kto na pvp-e sprzedaje się tego typu skórki.. Lecz zdobyłem info, że lecą od 300-500 do 1, 1.5k za sztuke.. Ale na te wyższe ceny pozwalają sobie tylko burżuje :) Ape Fur - Cena jest BARDZO zależna od świata, więc nie będe się wypowiadał. Hardenest Bones - j/w, ale ceny się zaczynają j/n. Dragon Leather - Hm. Rzadkie, drogie.. Na Pvp-Enf także się nie sprzedaje takich rzeczy, ale jak jeden ziomuś sprzedawał, to wołał 2k. Red Dragon Leather - Pieruńsko :) drogie, od 5-10k, na pvp-enf niespotykane w sprzedaży. Behemoth Fang - Nie mam bladego pojęcia :/ Pewnie od 10k w góre. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |