Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jakie potwory was najczesciej zabijają>??????? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=914)

Kornik 12-10-2003 19:32

Jakie potwory was najczesciej zabijają>???????

Jakies potwory was najczesciej zabijaly i na jakim lvl byliscie?????????? ?(

Natylia 12-10-2003 20:28

Mnie najczęściej zabijał potwór zwany ogólnie PK !!!

ktos_ze œwiata NOVA 12-10-2003 20:32

re: up@

zgadzam sie.

Pk to najwiekszy potwor.

A jesli chodzi o potwory to duzo graczy ginie od tych lepszych potworow: Dragon Lord, Warlock, Demon itp.

na pytanie nie da sie jednoznacznie odpowiedziec.

Wampirek 12-10-2003 20:32

Ee....

temat jest"boski" ale niech Ci bedzie zabijaja mnie silne potwory ...wystarczy? :rolleyes:

Gremlin 13-10-2003 08:13

Jeszcze jak statystyki dzialaly na tibia.com to kiedys patrzylem na bilans killow:
1. Zdecydowanie PK (z kilkadziesiat razy tyle co 2 pozycja)
2. Szczury:)
3-4. Huntery, cyklopy (bardzo blisko).

Z mojego wlasnego doswiadczenia to:
1. Mino magi i archery (3 razy)
2. Hunter (2 razy)

Cytuj:

A jesli chodzi o potwory to duzo graczy ginie od tych lepszych potworow: Dragon Lord, Warlock, Demon itp.
Wbrew pozora bardzo malo graczy ginie z reki wymienionych przez ciebie potworow. Powod jest prosty, do Demona czy Warlocka nie da sie wpasc przez przypadek (po drodze jest dosc innych mocnych potworow zeby wykosic nierozwaznych :) ) + z tego co slyszalem to zeby sie dostac do demona trzeba kilka kluczy miec ze soba (akurat tego niewiem na pewno)

Kabraxis 13-10-2003 09:06

Mnie ostatnio...

... zabily 2 zlurowane potwory :P :D I 1 GS na PoH'u :( :P :D

Szumek 13-10-2003 10:13

Ostatnio mnie zerk zabil.
Stalem se na zamku i bilem zerka mialem jeszcze troche HP i w pewnym momecie zerk zadal mi cios za 107 chcialem sie uhnac ale w tym samym momecie wszedl jeszcze jakis typ i zamiast siebie uhnac to uhnolem tego drugiego gracza a sam poleglem.
To tylko gra ale staram sie nie chodzic na potwory ktore wiem ze dwoma ciosami moga mine wyslac do swiatyni.

Spec 13-10-2003 11:46

Mnie ostatnio to najczęściej zabijały potworki z okolic świątyni na PoHu: GSy, DSy, skele, ghoule - ale to wszystko przez p***one kicki.

Karter 13-10-2003 11:53

tesz raczej PK a nie potworki a jak zgine przez potworak to przez laga albo ciekawość :P

Sir Lukasz 13-10-2003 17:39

no mnie ostatnio te durne demon szkielety zabijają:D tam na(znaczy sie pod) górką gdzie cyce...blisko ab :P przez glupie lagi... :Pa gdy bylem knightem, to najczesciej zerki mnie ubijały :)

marred 13-10-2003 20:22

Mnie najczesciej zabiajaja potwory z mojej ciekawosci, bo za daleko poszedlem i mnie jakis super monster rozwalil :). Oberwalem od krasnoluda guarda, orka szamana, amazonki na 9 levelu itd. itd... Pk, to tez potwor, ktory czesto mnie zabija...

kotomaniak 13-10-2003 20:27

Mnie ostatnio zabił sprytny i udający przyjaciela potwór. Dysponuje on czarami a zwie się PK.
Serdeczne pozdro

Vartas 13-10-2003 20:31

Mnie tez zabija potwur"PK"ale inne potwory tez z ciekawosci ide do nich:)zeby sie im przyzec jak wygladaja:):D^^np Dragon zabralem mu 100HPale on mnie dwoma szczalami:)

Morales 13-10-2003 21:06

prosta odpowiedz:
najczesciej zabijaja mnei potfory ktore sa dlamnei za dobre

U.T.I.T.E 13-10-2003 21:43

Sprawdz se mój nick : Lord of Peace i Utite i bedziesz wiedział

eerion 14-10-2003 05:13

Mnie zmłóciły ostatnio soldy, ale nie śmiejcie się gdyż mój lv. jest niski, w związku z tym nie poradze sobie z 4 soldami. Takto zabił mnie pewien typ zwany Pedofilską Kapustą :P pamiętam że ostatnie zdanie jakie zobaczyłem to było run here!! Quick you alive.. I oberwałem SD

Main Vegeta 14-10-2003 09:16

Wszystko mnie zabija hehe!

Ja to ciekawski jestes raz se sorcem na 10 lvlu polazlem na hunterki hehe.A raz zlezlem do demonica skieletona chyba na 12 lvlcu.Najczesciej mnie PK zabijali i to mnie bardzo boli.

Yogi 14-10-2003 09:23

ech....
to ja moge byc oryginalny :))
mnie jeszcze zeden z tych przebrzydlych PK nie dorwal
a najczesciej co mnie zabija??
hmmm....
kazda z moich postaci zginolem tylko raz
Yogi the Necromancer zginol od ognia [POTFORNY zywiol :D ]
Yogi the Wizard padl od elfa arkanisty [mialem wtedy 20lvl i odkrywalem nowe tereny]

Barts 14-10-2003 09:36

Hmm najwiecej razy padlem od snake :p ten ochydny potforek 2x wykorzystal moj stan afk podczas traina =] tak to raz od Demona ;p

Pan Samochodzik 14-10-2003 09:56

Sesefem jak gralem to on ginol srednio 3 razy na tydzien bo byl od poznawania mapy, wszytko mnie zabijalo, BH, Dragonik, Elfy, i PK nigdy odziwo od mumi nie padlem a chodzilem na nie dosc czesto.

A treaz 2 charem zginowlem 2 razy od Pk

-Dederobe
-Panumedo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47.