![]() |
Jakie potwory was najczesciej zabijają>???????
Jakies potwory was najczesciej zabijaly i na jakim lvl byliscie?????????? ?(
|
Mnie najczęściej zabijał potwór zwany ogólnie PK !!!
|
re: up@
zgadzam sie. Pk to najwiekszy potwor. A jesli chodzi o potwory to duzo graczy ginie od tych lepszych potworow: Dragon Lord, Warlock, Demon itp. na pytanie nie da sie jednoznacznie odpowiedziec. |
Ee....
temat jest"boski" ale niech Ci bedzie zabijaja mnie silne potwory ...wystarczy? :rolleyes:
|
Jeszcze jak statystyki dzialaly na tibia.com to kiedys patrzylem na bilans killow:
1. Zdecydowanie PK (z kilkadziesiat razy tyle co 2 pozycja) 2. Szczury:) 3-4. Huntery, cyklopy (bardzo blisko). Z mojego wlasnego doswiadczenia to: 1. Mino magi i archery (3 razy) 2. Hunter (2 razy) Cytuj:
|
Mnie ostatnio...
... zabily 2 zlurowane potwory :P :D I 1 GS na PoH'u :( :P :D
|
Ostatnio mnie zerk zabil.
Stalem se na zamku i bilem zerka mialem jeszcze troche HP i w pewnym momecie zerk zadal mi cios za 107 chcialem sie uhnac ale w tym samym momecie wszedl jeszcze jakis typ i zamiast siebie uhnac to uhnolem tego drugiego gracza a sam poleglem. To tylko gra ale staram sie nie chodzic na potwory ktore wiem ze dwoma ciosami moga mine wyslac do swiatyni. |
Mnie ostatnio to najczęściej zabijały potworki z okolic świątyni na PoHu: GSy, DSy, skele, ghoule - ale to wszystko przez p***one kicki.
|
tesz raczej PK a nie potworki a jak zgine przez potworak to przez laga albo ciekawość :P
|
no mnie ostatnio te durne demon szkielety zabijają:D tam na(znaczy sie pod) górką gdzie cyce...blisko ab :P przez glupie lagi... :Pa gdy bylem knightem, to najczesciej zerki mnie ubijały :)
|
Mnie najczesciej zabiajaja potwory z mojej ciekawosci, bo za daleko poszedlem i mnie jakis super monster rozwalil :). Oberwalem od krasnoluda guarda, orka szamana, amazonki na 9 levelu itd. itd... Pk, to tez potwor, ktory czesto mnie zabija...
|
Mnie ostatnio zabił sprytny i udający przyjaciela potwór. Dysponuje on czarami a zwie się PK.
Serdeczne pozdro |
Mnie tez zabija potwur"PK"ale inne potwory tez z ciekawosci ide do nich:)zeby sie im przyzec jak wygladaja:):D^^np Dragon zabralem mu 100HPale on mnie dwoma szczalami:)
|
prosta odpowiedz:
najczesciej zabijaja mnei potfory ktore sa dlamnei za dobre |
Sprawdz se mój nick : Lord of Peace i Utite i bedziesz wiedział
|
Mnie zmłóciły ostatnio soldy, ale nie śmiejcie się gdyż mój lv. jest niski, w związku z tym nie poradze sobie z 4 soldami. Takto zabił mnie pewien typ zwany Pedofilską Kapustą :P pamiętam że ostatnie zdanie jakie zobaczyłem to było run here!! Quick you alive.. I oberwałem SD
|
Wszystko mnie zabija hehe!
Ja to ciekawski jestes raz se sorcem na 10 lvlu polazlem na hunterki hehe.A raz zlezlem do demonica skieletona chyba na 12 lvlcu.Najczesciej mnie PK zabijali i to mnie bardzo boli.
|
ech....
to ja moge byc oryginalny :)) mnie jeszcze zeden z tych przebrzydlych PK nie dorwal a najczesciej co mnie zabija?? hmmm.... kazda z moich postaci zginolem tylko raz Yogi the Necromancer zginol od ognia [POTFORNY zywiol :D ] Yogi the Wizard padl od elfa arkanisty [mialem wtedy 20lvl i odkrywalem nowe tereny] |
Hmm najwiecej razy padlem od snake :p ten ochydny potforek 2x wykorzystal moj stan afk podczas traina =] tak to raz od Demona ;p
|
Sesefem jak gralem to on ginol srednio 3 razy na tydzien bo byl od poznawania mapy, wszytko mnie zabijalo, BH, Dragonik, Elfy, i PK nigdy odziwo od mumi nie padlem a chodzilem na nie dosc czesto.
A treaz 2 charem zginowlem 2 razy od Pk -Dederobe -Panumedo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |