Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie po Roku!?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91440)

Drednot 25-08-2006 08:57

Gdzie po Roku!??

y00!
Mam pytanko gdzie najlepiej iść po Rooku??
Do jakiego miasta?Ja bym chciał do Venore zawsze tam byłem ale jeśli gdzieś indziej będzie na początku level rosnął i Skille gdzie najbliżej i durzy Resp??:baby:

Faerath 25-08-2006 09:04

eee..

Jak ci powiem, że każde miasto ma jakieś zalety i wady to ci to chyba nie pomoże:(

Ja najczęściej wybieram Carlin i jestem tam tak do 12 lvl. bo potem się nudzi..

Tomcio Pall 25-08-2006 09:07

Ja mam taką strategie:
Ide do venore(sorcem/drutem/knightem) i ide na rooty. Jeśli chodzi o sorca/druta to na rooty do 19lvl a potem do thais na cyclops. Knightem można dłużej siedzieć. Pallem to raczej do Carlin.

Leothyr 25-08-2006 09:08

Ja tam siedzę w Venore do 28 lvla na rotach, a potem do kazz.

Pirate Cutthroats 25-08-2006 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomcio Pall (Post 953456)
Ja mam taką strategie:
Ide do venore(sorcem/drutem/knightem) i ide na rooty. Jeśli chodzi o sorca/druta to na rooty do 19lvl a potem do thais na cyclops. Knightem można dłużej siedzieć. Pallem to raczej do Carlin.

chyba do Venore (80% palków tam zaczyna :p)

Tomcio Pall 25-08-2006 09:20

Ja akurat nie. Zaczynałem w Carlin a potem do Thais.

Lukaas 25-08-2006 09:39

Fajnym miastem jest jeszcze Ab'Dendriel. W AB teraz siedze i jestem bardzo zadowolony. Mało PK, mało brazylijczyków, duzo polaków i tak dalej...B)

Drednot 25-08-2006 09:51

DZieki za pomoc!!

wojcio14 25-08-2006 10:01

CARLIN :D kobietki:D a tak oprocz kobietek beary (malo ale sa)Amazon i valkirye za silne?:evul:

Tyrus 25-08-2006 10:11

Do venore bo fajnie sie tam gra. W deche exp. Kazdy znajdzie coś dla siebie. BLisko do Pohu B).

MrVego 25-08-2006 10:27

ja zwykle robie tak: po rooku ide do thais (podobno mowia ze to miasto pk ale mysle ze to nieprawda, jesli nie jestes noobem nikt cie nie rusza zazwyczaj).
zabijam tam roty i orci i wbijam 13lvl (jestem sorkiem wienc 13 bo wand of dragonbreath jest od 13lvla. Jesli bylbym knightem/pallem to prawdopodobnie bym trenil a potem szedl expic.). Potem ide do venore, a ztamtad chodze expic na darc catedral na 1 poziomie do 16lvla. Nastepnie wracam sie do Thais i expie na cycach do 20lvla. IWekszego nigdy nie mialem wienc dalej niepisze :] .
Pamientaj ze to moja taktyka i niemusisz jej stosowac identycznie (pisze bo czasem sie ludzie czepiaja :evul: )

Kiter Rookmaster 25-08-2006 10:29

hyh

Ja to odrazu lece Do Thais :p
Palkiem Gdzies na uboczu Robie ze z 60 dyst na 9 lvl i ide expic zazwyczaj do kazoo odrazu lece na soldy potem na 15lvl guardy a potem to juz sie wybiera co chce czasem poh a czasem nie :D na 25-30 dragi z nudow soluje..
A druidem to darashia odrazu 18 lvl na rotach potem larvy a potem tomby tomy tomby i czasem dragi dla przyjemnosci
I hydry itp potwory jak jest team ;p

mwlodi 25-08-2006 14:21

15 lvl i guardy -.- hehe nieźle xD

zawsze zaczynałem w carlin i tak pozostanie ; )

móc 25-08-2006 16:49

Najlepiej do ank - jak jestes magikiem to od 8 lvla w tombach nawalasz.

Rufus1988 29-08-2006 11:03

Cytuje tytuł: "Gdzie po Roku?" Po roku możesz robić co chcesz. Tylko nie wiem od jakiego dnia ten rok się liczy. Może od Sylwestra? Jeżeli chodzi Ci o koniec Roku to zwykle idzie się do domu (po imprezie). Wszystko Ci wyjaśniłem. Pozdrawiam.

YyyeeyIsBack 29-08-2006 11:07

Ja polecam Darashie, tam blisko na roty i monosy wiec i skillowanie i exp niezly. Co do graczy FACC to polecam Ab, tam jest wielki resp trolli wiec zawsze sie niezle skilluje aczkolwiek expowisko swietne to niejest, gdy ci skille podskocza to w tejze jaskini pobladzisz troche az znajdziesz fajny resp ghouli (niezly exp), rotow i na wyzse skille slimow.

Dragonice 29-08-2006 21:48

ehh wy to macie problemy sam chciałbym takie mieć... ;) ja tam polecam tak: najpierw Venore czyli na Roty tam jest niedaleko jakinia i tam tak do 13 lvlu można siedzieć potem idziesz sobie do Thais i na Folde do 15-16 lvla niezle tam expowisko rotow :evul: potem dalej w Thais na mino guardy bo w podziemiach nie powiem gdzie bo sam tam expie :evul: i tam tak do 20 lvla (to tylko sugestia to i dalej bo nie mam 20 :evul: ale kolega tak gra i jest ok ;)) wiec dalej mozna se zwiedzać lodowe wyspy i to CAŁE nie dygajac sie tak do 25 max 30 lvlku bo potem nie ma po co :) dalej to juz jak ci sie podoba ale jak juz mowilem to od :evul: pierwszego to tylko plany bo sam ich nie wykonywalem. ja tam se jeszcze na DK wybieram ale nie polecam samemy przed 20 lvlem bo latwo o deda zwlaszcza na Dark Monku i Assasinie. Nie radzę na początek Carlin na PvP bo to z góry przesrane bo tam jest zbyt duuuuuuuuuuużo PK zwłaszcza na Titani. tak wiec jesli byloby tu cos nie tak to piszcie w temacie. To bylo co dla sorca bo innymi nie gram i nie gralem

nighten 30-08-2006 08:41

ja zawsze ide na poczatku do carlin potem jak dobrze skiluje i dobry lvl i eq to do venore[dc]^^

kaapa 30-08-2006 08:50

Ja proponuje Venore, masz tam roty dla niskich leveli, amazon camp dla średnich, elf fortec już dla wyższych. No i praktycznie wszędzie blisko, poh, dc, dragi.

A co do Carlin to wedlug mnie jest najgorsze miasto (bez obrazy dla mieszkających tam), największa liczba noobów tam idzie :/

adrius 30-08-2006 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mwlodi (Post 954116)
15 lvl i guardy -.- hehe nieźle xD

zawsze zaczynałem w carlin i tak pozostanie ; )

Ja pallem expilem na 15 lvl na guardach na skillu 52 i szlo mi bez problemu8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09.