Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Paladyn czy Druid? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91466)

Worrior 25-08-2006 10:48

Paladyn czy Druid?

Witam, mam taki problem. Mam 31 elder druida z 40 mlv i 9 palka z 30 distem :P Mam pacca jeszce na 68 dni. Problem polega na tym ze ten druid ma bardzo zjechany nick tj. Worrior of Carlin a palek ma fajny Xermone. Co wy o tym sądzicie? Grac tym elderem? z takim zjechanym nickiem czy rozpoczać granie palkiem ?! Za wszystkie odp dzięki

Pozdro!

móc 25-08-2006 11:05

A najlepszy druid w tibii (212 lvl) ma jeszcze bardziej glupi nick od twojego: Mateusz Dragon Wielki, a mimo to nie przejmuje sie tym.

Oczywiscie druidem graj.

Ufocznik 25-08-2006 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Worrior
Witam, mam taki problem. Mam 31 elder druida z 40 mlv i 9 palka z 30 distem :P Mam pacca jeszce na 68 dni. Problem polega na tym ze ten druid ma bardzo zjechany nick tj. Worrior of Carlin a palek ma fajny Xermone. Co wy o tym sądzicie? Grac tym elderem? z takim zjechanym nickiem czy rozpoczać granie palkiem ?! Za wszystkie odp dzięki

Pozdro!

nie przejmuj sie nickiem i graj, moim zdaniem np. mateusz dragon wielki, to idiotyczny nick, ale koles ma 200~ lvl i ma gdzies to czy innym sie nick podoba czy nie

edit.
@up

Szybszy :P

Thero 25-08-2006 11:19

A ja najwolniejszy ;'(.
Graj druidem! A Xermone to głupi nick.

móc 25-08-2006 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik
edit.
@up

Szybszy

Bahahahaha
Napisales swojego posta 9 minut po mnie (na pewno przez 9 minut posta nie pisales :p ), a na dodatek jeszcze nawet nie pisze ze zostal zedytowany :D

Rozumiem, ze chciales napisac to samo co ja, ale mogles o tym od razu mowic. :)

Frixst21 25-08-2006 12:37

czlowieku nie pzejmuj sie nikiem postaci wazne ze to niezla postac it o sie pzedefszstkim liczy a palkie tez troche graj bo to fjana profesja;) B)

Estel 26-08-2006 08:54

hehe graj druidem jesli masz juz taki lvl i mlvl. glupie nicki to np. splesniala kanapka, zasrana pieluszka, kotlet schabowy :D:D ale jak masz ten swoj to przy tych name'ach jest po prostu zajebisty. na wysokim lvlu nie beda patrzec na nick tylko bede sie podlizywali bo bedziesz "pro" :D:D

MassterofCelesta 26-08-2006 22:29

Moim zdaniem druid jest lepszy od palladyna , a nickiem sie nie przejmuj bo na to malo kto patrzy .. tak mysle :p :p :p

Erelos 26-08-2006 22:45

graj druidem, popros jakiegos tutora zeby cie zraportowal (name not describing person) i po sprawie...

móc 26-08-2006 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erelos
popros jakiegos tutora zeby cie zraportowal (name not describing person) i po sprawie...

Problem w tym ze nick Worrior of Carlin jak najbardziej opisuje osobe i oznacza "Wojownik Carlinu" wiec nie masz co liczyc na namelocka. :p

Lasooch 26-08-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez móc (Post 957076)
Problem w tym ze nick Worrior of Carlin jak najbardziej opisuje osobe i oznacza "Wojownik Carlinu" wiec nie masz co liczyc na namelocka. :p

'Worrior of Carlin' nie oznacza 'Wojownik Carlinu' (chociaż skłaniałbym się ku wersji 'Wojownik Carlin'), tylko 'Worrior Carlinu/Carlin'. Wojownik to po angielsku wArrior, a nie wOrrior.

móc 26-08-2006 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 957081)
'Worrior of Carlin' nie oznacza 'Wojownik Carlinu' (chociaż skłaniałbym się ku wersji 'Wojownik Carlin'), tylko 'Worrior Carlinu/Carlin'. Wojownik to po angielsku wArrior, a nie wOrrior.

Blad ortograficzny celowo pominalem.

Warrior Carlin = Wojownik Carlin
Warrior of Carlin = Wojownik Carlinu

Lasooch 26-08-2006 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez móc (Post 957089)
Blad ortograficzny celowo pominalem.

Warrior Carlin = Wojownik Carlin
Warrior of Carlin = Wojownik Carlinu

Wiem, że błąd ortograficzny pominąłeś celowo, jednak ja go celowo nie pominąłem ^^

I nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o taką odmianę nazwy miasta, a nie o imię wojownika. Tzn. wg mnie nie odmienia się, i we wszystkich przypadkach jest Carlin. Dla jasności, załóżmy, że chodziło mi o 'Wojownik (miasta) Carlin'.

móc 26-08-2006 23:59

@up
Doskonale cie zrozumialem i wedlug mnie sie odmienia.

Lasooch 27-08-2006 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez móc (Post 957153)
@up
Doskonale cie zrozumialem i wedlug mnie sie odmienia.

Ok więc ;)

Cóż, Miodkiem nie jestem, ale będę się trzymał mojej wersji ^^

Biometal 31-08-2006 14:13

;) Graj Drutem ;) Potem Pallkiem jak pacc ci sie skonczy !!

Gagagigo 31-08-2006 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 953757)
A Xermone to głupi nick.

brzmi jak nazwa prezerwatyw ^^
@topic
oczywiscie graj druidem, grajac teraz palem zmarnujesz tylko reszte pacc'a ,a druidem w pełni go wykorzystasz (te wszystkie spelle itd)
ale ogólnie palladyn to ciekawsza profesja, ale trzeba poświęcic jej wiele czasu ;)

Flisik 31-08-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Worrior (Post 953666)

Pozdro!

Graj tym czym ci sie bardziej podoba. A Xermone to jest rzeczywiscie fajny nick i zgodny z tibia rules (ja mam na sorcu nazwe w podobnym stylu: Ksantius). Na pewno lepszy od nicku typu "niepokonany piotr", czy "mietek zbiera kupe psa".

móc 31-08-2006 16:05

Cytuj:

ogólnie palladyn to ciekawsza profesja
To jest tylko twoja 'bardzo' subiektywna opinia. W pelni sie z nią nie zgadzam. :p

A co do nickow to tak naprawde nie maja one najmniejszego znaczenia, liczy sie tylko to jak grasz. Przyklad: Mateusz Dragon Wielki. Spojrzcie na nick i ocencie, a pozniej spojrzcie na poziom w tibii i ocencie. Jak widac to dwie calkiem rozne sprawy. :P

luba126 31-08-2006 17:17

jak ci sie podoba ten nick na drucie to graj drutem co stego ze komus sie on niepodoba ale np tobie sie podoba ty nim grasz a ne ktos inny .. ja tesz mam gupia ksywe 27lev ale gram bo mi sie podoba ..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01.