![]() |
Paladyn czy Druid?
Witam, mam taki problem. Mam 31 elder druida z 40 mlv i 9 palka z 30 distem :P Mam pacca jeszce na 68 dni. Problem polega na tym ze ten druid ma bardzo zjechany nick tj. Worrior of Carlin a palek ma fajny Xermone. Co wy o tym sądzicie? Grac tym elderem? z takim zjechanym nickiem czy rozpoczać granie palkiem ?! Za wszystkie odp dzięki
Pozdro! |
A najlepszy druid w tibii (212 lvl) ma jeszcze bardziej glupi nick od twojego: Mateusz Dragon Wielki, a mimo to nie przejmuje sie tym.
Oczywiscie druidem graj. |
Cytuj:
edit. @up Szybszy :P |
A ja najwolniejszy ;'(.
Graj druidem! A Xermone to głupi nick. |
Cytuj:
Napisales swojego posta 9 minut po mnie (na pewno przez 9 minut posta nie pisales :p ), a na dodatek jeszcze nawet nie pisze ze zostal zedytowany :D Rozumiem, ze chciales napisac to samo co ja, ale mogles o tym od razu mowic. :) |
czlowieku nie pzejmuj sie nikiem postaci wazne ze to niezla postac it o sie pzedefszstkim liczy a palkie tez troche graj bo to fjana profesja;) B)
|
hehe graj druidem jesli masz juz taki lvl i mlvl. glupie nicki to np. splesniala kanapka, zasrana pieluszka, kotlet schabowy :D:D ale jak masz ten swoj to przy tych name'ach jest po prostu zajebisty. na wysokim lvlu nie beda patrzec na nick tylko bede sie podlizywali bo bedziesz "pro" :D:D
|
Moim zdaniem druid jest lepszy od palladyna , a nickiem sie nie przejmuj bo na to malo kto patrzy .. tak mysle :p :p :p
|
graj druidem, popros jakiegos tutora zeby cie zraportowal (name not describing person) i po sprawie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Warrior Carlin = Wojownik Carlin Warrior of Carlin = Wojownik Carlinu |
Cytuj:
I nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o taką odmianę nazwy miasta, a nie o imię wojownika. Tzn. wg mnie nie odmienia się, i we wszystkich przypadkach jest Carlin. Dla jasności, załóżmy, że chodziło mi o 'Wojownik (miasta) Carlin'. |
@up
Doskonale cie zrozumialem i wedlug mnie sie odmienia. |
Cytuj:
Cóż, Miodkiem nie jestem, ale będę się trzymał mojej wersji ^^ |
;) Graj Drutem ;) Potem Pallkiem jak pacc ci sie skonczy !!
|
Cytuj:
@topic oczywiscie graj druidem, grajac teraz palem zmarnujesz tylko reszte pacc'a ,a druidem w pełni go wykorzystasz (te wszystkie spelle itd) ale ogólnie palladyn to ciekawsza profesja, ale trzeba poświęcic jej wiele czasu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do nickow to tak naprawde nie maja one najmniejszego znaczenia, liczy sie tylko to jak grasz. Przyklad: Mateusz Dragon Wielki. Spojrzcie na nick i ocencie, a pozniej spojrzcie na poziom w tibii i ocencie. Jak widac to dwie calkiem rozne sprawy. :P |
jak ci sie podoba ten nick na drucie to graj drutem co stego ze komus sie on niepodoba ale np tobie sie podoba ty nim grasz a ne ktos inny .. ja tesz mam gupia ksywe 27lev ale gram bo mi sie podoba ..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |