![]() |
czy świat non-pvp oznacza noob land?
niedawno zacząłem grać na candii wiadomo non-pvp, a że zrobiłem knighta to wiadomo chce poskilować. Poszedłem na polar beary miałem full resp a tu sie wbija 24 knight potem 13 i mowią "że oni food chcieli"
no jasna kur*aX( X( myślałem że takie nooby to tylko na otsach, wiem że to świat non-pvp ale żeby wszystko im było wolno to już żenua, plx powiedzcie jak zwalczać taki cfelów |
Takich tematow jest multum. Zreszta co chcialec wyrazic w tym p
|
pytałem się o skuteczne metody zwalczania noobstwa na non-pvp
|
Zwalczanie nupztwa na non-pvp - przycisk ignore, black list, lurowanie (jeśli masz odpowiedni lv)
|
to i tak nic nie da pozatym teraz skiluje
|
niestety na non-pvp to jest ten minus że ktoś ci może zabić to na czym trenujesz a na pvp ktoś może ciebie zabić nietety by grać na non-pvp trzeba mieć duuużo cierpliwości
|
Nie jest tak źle..
Ja gram Na Calmerze Non-PvP i tylko czasami sie to zdarza
najczęściej zabijaja potwory sorcerzy i druidzi (Ach te różdzki....) Ale jakos nie sprawia to za dużego problemu.Wlasnie wytrenowalem 73/72. Wystarczy postraszyć blacklistą a czasami reportem (nie więdzą że zabijanie potworów jakiegoś knighta co skilluje jest legalne) ;) |
niestety noobow na non-pvp nie da sie zwalczac:( chyba ze postraszyc gm:D
|
Powiedz, że twój brat to Gm i ich zbanuje.
n/c |
Weź zacznij używać dużych liter na początku zdań i znaków interpunkcyjnych tam gdzie trzeba, to może będą mieli do Ciebie jakiś szacunek ;F
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wedlug mnie nawet jakby było to pvp to ich bys nie zabił. Co do zwalczania czegos takiego... może poprostu ich ignorowanie bedzie skuteczne.
|
trzeba se porzadne miejsce do skilowania znalesc;] albo isc skilwaoc o tej porze keidy nikogo nie ma a na candi tez gralem 33 ed;p to expic mzona bylo tlyko od 7 rano na tombi/dragach i potem tyko list ze ty expisz i nikt nei wchodzi;] a jak ktos ci bije potwory do skilowania to proste jak juz inni mowili ignore luring i black list ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |