![]() |
*Rodzinka *aqua* Candia*
Aqua
Tak ma się nazywac rodzinka którą planuje założyć na świecie Candia prosze o zgłoszenia jeśli ktos by chciał dołaczyć sie do rodzinki narazie to tylko plany które chciałbym zrealizować Jesli zainteresowal cie ten pomysl i chcialbys pomoc w jego realizacji napisz do mnie na gg 5174748 temat nie jest rozbudowany poniewaz nie wiem czy ktokolwiekt bedzie chcial wziasc w nim udzial temat bedzie rozbudowywany jesli sie sprawdzi zmiany bede wprowadzal w glownym poscie (czyli tym) masz jakis pomysl ? napisz do mnie na gg Ps. prosze o nie komentowanie ktore jest zbedne tylko o wpisywanie pomyslow i zapisywanie do rodzinki. Jesli umiesz uszanowac moja wole i nie pisac zbednych postow badz wyzywac , grozic ,przezywac innych DZIEKUJE natomiast jesli nie nie umiesz jej uszanowac to swiadczy tylko o tobie... DOWN:a po co zwirkowi muchomorek? wiec masz odpowiedz 2 DOWN: nie wiedzialem gdzie zamiescic :PP |
dobra powstrzymam sie od komentarza ,ale powiedz mi tylko po co zakladac rodzinke na non-pvp ?
|
Cytuj:
@topic Super ubber przednia mysl przewodnia, ale nie mozna nazwac tego "Wydarzeniem ze swiata", bo to nic waznego, a po drugie to sie nie wydarzylo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07. |