![]() |
frodo ha'nocri pwned
Dzisiaj Frodo Ha'Nocri pwned od Ha'Nocri za wielka zbrodnie : nie chcial wejsc na elektrownie(znajduje sie przy ulicy wiejskiej w b-stok ^^). tutaj macie filmik
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11046 good loot ( NIE ZDRADZAC!) comment plx |
Chciałeś i dosatłeś : ). Gratz loota.
18:25 Zates Ha'Nocri [52]: on wlasnie 18:25 Zates Ha'Nocri [52]: wpadl na chickeny 18:25 Zates Ha'Nocri [52]: robic soule |
A coz takiego bylo na tej eletrowni? ;p moze wpadla wam pilka hehehe :D
|
Poprostu chamskie.
|
Buahhaah niedługo bedziecie sie zabijali za to że ołówka nie chciał dać albo 10gr nie pożyczył... xd
Btw. Ile masz lat? może cie spotkam i z hunce na rl? |
Bez komentarza.
Zabijac kumpli z rl'a ... o qrwa trza byc glupkiem... , na kyrze cie zhunce z tetrem :> |
Jestes kompletnym ciulem.Nie mam pytan do takich ludzi.Gdybym nie byl facc i retired i spotkal Cie ze skullem to masz deada za takie cos.Jestes zdrowo pojebany : " bo walnal focha i nie chcial wejsc na elektrownie" taki cwany jestes? To sam wejdz.
|
Chciałbym mieć takiego kumpla jak ty... żal.pl
|
Ale koles....... rl kolege za focha.... No cookies - no rispektB)
|
Zates Ha'Nocri, no to teraz uwazaj na siebie, bo cie zabije
@Edit http://www.rogepost.com/dn/m71e/Hihi.rec A masz! zły czlowieku. |
Cytuj:
kumpel ma 100~~~lvl na kyrze, pogadam z nim zeby cie(mala poniewaz nie mam do ciebie szacunku nedzo) uku*wil!! ZAL.BR chetnie bym tez z toba na rl pogadal smarku |
Cytuj:
Pozdro dla wszystkich porzadnych kyryjczykow xD sam tam gram :P |
Omg koles jestes chory psychicznie zeby zabic kolege z rl -.- Za takie cos jak by mi kolega zrobil to bym go za jaja powiesil :P Nie za to ze zalezy mi na tibi ale za to jakim jestes wielkim kumplem -.-X( -.-
|
@obrońcy ucisnionych
Lol i czego chcecie od niego -,-? Szybka kasa poprostu =]
|
Omg co za zjeb
Omg ty gosciu to ladnie pojebany jestes, kurwa z kim ja gadam ja jebe za to ze gosciu nie chcial wejsc na elektrownie go zajebales ? to ty kurwa jestes pojeb. cwaniak pierdolony. A tak to podjarany jestes ?? chciales b robe i masz b robe wiec idz i se zwal pojebie. specjalnie dla ciebie powiem wszystkim jaki loot :
LOOT: BLUE ROBE, VOLCANIC ROD, JAKIES MANASY I SMIECI. |
Panowie, ale o co sie tutaj tak naprawde klucic ? :) Nie wiecie, ze teraz na komunie jest Neostrada (nie obrazajac normalnych uzytkownikow) i 10-latki graja w tibie.
|
po 1 jestes idiota bo...
zabiles kumpla rl... po 2 00:48 Zates Ha'Nocri [52]: b robe dajesz ? ( czeba byc naprawde nie spelnym rozumu tak pisac do kumpla rl) 00:48 Zates Ha'Nocri [52]: albo lezysz po 3 a gdyby tak wszedl na ta elektrownie i spadl tez by potem od niego sempil...? Ja tez bym nie wszedl na elektrownie po huj go namawiales jak nie chcial... Cytuj:
|
Cytuj:
|
i sprawiedliwości stało się zadość ^^
|
No gratz dla player killer... należało mu się :}
ps. szczerze mówiąc lepiej dałbyś sobie rade bez tego pala (moim zdaniem tylko przeszkadzał). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |