![]() |
Morgaroth On Chimera
Witam, film niejest mój jest on na TibiaCams
Tak jak w tytule jakiś team chciał ubić Morgarotha ale... zobaczcie sami http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10634 |
chciałem obejrzeć, ściągnąłem... error.
powiedz chociaż jak się skończyło.... jeśli widziałeś |
Bloker padł, dostawał hity za 1000, tylko czemu nikt nie strzelal gdy Morg~ był blokowany??:confused:
|
kolejna niezgrana ekipa... btw. jak hity po około 1k to jeszcze nie tak tragicznie...
tylko zastanawiam się czemu do cholerci mi ten error wyskakuje i obejrzeć nie mogę ;/ |
no Te Morg~~ sie przerzucal często ale fakt ekipa bad bo mogli za jednym razem wejsc uhac go i walic sd ;/
|
skróc nazwe pliku a hity były do 1500
|
Cytuj:
|
spoksik film ; P
|
Ehh co tu duzo mowic :) Orshabaala tez nie zabili gdy sie pierwszy raz zrespil. Najlepsza akcja byla gdy Morgaroth pojawil sie na Arcani ^^ ekipa wbila na dol i wszyscy wylapali debuga :D popadali -.- 200 ek jako pierwszy
|
mhm
Ehh... moja kochana Chimera :P Gdybyście nie zauważyli, to 80% z nich to byli BR ( Jaquera tez ). A tak na poważnie nie widzieliście co oni chcieli zrobić? ;x
Jaquera lurował Morga~, tak żeby wszyscy zeszli na dół i zobaczyli czy debuga nie będzie ;x Bo dużo by im to nie dało jakby on zacząl blokować a wszyscy shooterzy by zeszli i debug? |
Najlepiej zlurowac wszystko pod wejscie i niech wpadna pare razy sorki (gora/dol) z ue i pozabijaja te wszystkie demony zeby zostal sam morgaroth :] Wteczas moze uda sie cos zdzialac :P
|
ale rozjebany film
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |