![]() |
Exori ..... ?
! Witam ! Jezeli np. zadaje 100 hitpoints z exori knightem , to jezeli chce zadawac wieksze obrazenia , to musze miec wiekszy mlvl czy co ? |
Siła exori zależy TYLKO od lvl'a.
|
i chyba od broni oraz skilli ?
|
Tylko od lvl
Jak kolega wyzej napisal, TYLKO od levelu, gdyz wzor nie uwzglednia nic wiecej.
aaa, no i koszt many na exori z kazdym lv rosnie o 4 punkty many. |
Cytuj:
Tak i od tego co zjadłeś na śniadanie. :E |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
jak nie wiesz to nie wprowadzaj ludzi w blad -.- Ilość many potrzebna na exori równa się LVL pomnożony przez 4 i siła tego czaru jak każdego zależy tylko od lvla i mlvl |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wydaje mi sie ze tylko lvl zalezy od sily exori... ale nie jestem pewien.
|
@UP
Też mi się tak zdaje |
Dlatego, że exori nie zadaje obrażeń od magi tylko fizyczne
|
Exori to nie taki atak jak vis, e wave itp. To jest atak fizyczny zależący tylko od lvla.
|
Siła exori zależy od siły czarów, na którą składa się mlvl i lvl, tyle że mlvl jest u knighta wartością prawię stałą więc za wiele od niego nie zależy...
|
zal dupe sciska jak sie czyta wypowiedzi "wielkich znawcow"
Sila exori zalezy TYLKO od lvla, mana potrzebna na exori to twoj lvl mnozony przez 4 np. na setnym lvlu wymagana mana to 400. I jak nie masz pojecia o czym mowisz to lepiej sie wogole nie udzielaj. To tyle. |
@UP
Dokładnie Temat do zamknięcia |
@Arut/Xeradus/ŻaQ itd.
A panowie to sprawdzili, czy dowiedzieli się od kumpla cioci matki babci? -.- To, że exori to fizyk nie znaczy, że siła zależy tylko od lvla. Np exori mort to też fizyk, tak samo jak UE. |
Oczywiscie, ze sila exori zalezy zarowno od lvl jak i mlvl. Jak ktos nie sprawdzal, to niech sie nie wypowiada. Zreszta jest to czar, taki sam jak inne fizyczne czary w tibii, wiec (tak na zdrowy chlopski rozum) dlaczego mialoby sie inaczej liczyc?
Sam lvl wplywa tylko na ilosc spalanej many przy strzale z exori. Cytuj:
|
siła exori zależy od siły magicznej. można ją wyliczyć na tibia.pl
siła magiczna to level i magic level + jakieś działania ale nie wiem jakie.. :P gdzieś było.. |
Rozumiem ze ty sprawdziles lepiej niz jakis tam Dagor Dragontooth :/
heh, o ile w ogole to zrobiles to prosze zebys sie podzielil swoim sposobem |
Cytuj:
Czyli, że z ue też tylko siła z lvla wejdzie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |