![]() |
Miłość...
W tym całym zamieszaniu z zdobywaniem doświadczenia, kolejnymi aktualizacjami gry, kupowaniem, sprzedawaniem, itd. Wielu ludzi zapomina, co jest jeszcze jakże ważnego w tej grze. Mowa o przyjaźni, a nawet miłości... Tej niesamowitej więzi powstającej miedzy dwojgiem ludzi... Czasem ta miłość zapoczątkowana znajomością w Tibii zachodzi bardzo daleko... A nawet tak daleko, że dwójka zakochanych w sobie ludzi potrafi przezwyciężyć często dzielące ich wielkie odległości... Problemy związane z tego typu związkiem... Jednak prawdziwa miłość zwycięża wszystko...
Dnia dzisiejszego Paulina znana jako Agandeka i Rafał znany jako Krwawy Wilk postanowili zakończyć pewien rozdział swojej miłości i rozpocząć zupełnie nowy... Taki, który potrwa do końca ich życia, a nawet dłużej... Poznali się trzy lata temu w krainie zwanej Eternia... Początkowo ich związek istniał tylko w Tibii... Jednak po jakimś czasie stwierdzili, że czas przenieść to, co między nimi zaczyna się dziać na wyższy poziom... Spotkali się na żywo i już na zawsze zostali razem... Mimo wielu przeciwności losu... Ona z Krakowa, on ze Szczecina... Przeszli długą drogę i dzisiaj stanęli na ślubnym kobiercu... Patrząc sobie w oczy wypowiedzieli sakramentalne Tak. Dla niektórych zakończyć tę grę na 100 czy nawet 300 poziomie jest sukcesem, ale prawdziwy sukces w niej – odnieśliście Wy i pary mocno zakochanych dzięki niej ludzi, takich jak Wy... W imieniu wszystkich Waszych przyjaciół Paulino i Rafale, w imieniu gildii McGregors, starych członków gildii Wolfpack, społeczności Eternii, jak i całej Tibii, użytkowników Tibia.pl, oraz zespołu Tibia.pl i własnym pragnę przekazać najszczersze życzenia szczęścia, miłości i zdrowia - na całe Wasze wspólne życie. Oryginalny temat z życzeniami znajduje się tutaj. |
Ależ to słodkie :O Że też coś takiego może zacząć sie od takiej gry. No kopara mi opadła :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!
|
Poplakalem sie ;') No ale zbieg okolicznosci
WSZYSTKIEGO NAJ! |
Chcecie... możecie mnie zbrechtać ... zbannować nawet .. ale ja pisze... tylko tyle
Hahahahahaha :D |
Hehe dobre życzę powodzenia tej parze:p
|
:)
I ja im życzę szczęścia na nowej drodze życia.
Jak miło, że dla niektórych Tibia to ie tylko PG :) |
:)
Wszysktiego najlepszego dla Młodej Pary . |
O, ale niespodzianka =p
Szczere gratulacje dla tej słodkiej (i tibijskiej) pary! Sto lat! |
To jest niesamowite O.o
|
"kochanie dzisiaj ja wbije lvl dobrze?" "alez oczywiscie myszko ja wczoraj wbilem" "idziemy na miesto?" "kochanie za 3h ide na demon hunt" hehe :P jak sie domyslacie ja zartuje. brawo dla rafala i pauliny tak trzymac wierze w was:D
|
Hohoho kto by się spodziewał :]
Wszystkiego najlepszego dla Młodej Part!!!!! :* |
Dziecko swoje powinni nazwac dziewczynke: Tibia, chlopaka: Tibianusa Xd ¬
a tak rly to gz:D |
: O
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ;) |
shokei ty sie nie nabijaj z tego moja siora poznala tak swojego chlopaka sa juz ze soba prawie rok poznali sie na servie fortera
on Paladyn czlowieka ona Nyata i jak narazie strasznie mi milo jak jej chlopak przyjezdza bo nie marudzi mi nad glowa ze niby siedze caly dzien na kompie XD Bytom here a on daleko nie powiem xD |
Tibia jako dom samotnych serc? Gz dla młodej pary oby wylootowali dsm na dl'ach.
|
Jakaś sciema czy co? Ciekawe jak się będzie im układać w nowym życiu.
-"Wyłaź z łazienki albo hunted!!" :D Swoją drogą jest to ewenement na skale światową 8o (o ile to prawda) |
To jest dowód ze tibia to nietylko gra...to gra mmorpg wiec interakcja z innymi graczami jest najwważniejsza.A doczego moze ona doprowadzić....Aaa wzruszyłęm sie ;(
|
gaj xD
a ja mialem podobnie ale wczoraj to sie skonczylo... zwiazki na odleglosc w wieku 16 lat sa nonsensowne, wtedy trzeba korzystac =P
|
Miłość przez gre słodkie :) ja tam Nielubie miec żony w Tibi poniewiadz z 70% kobiet w tibi to Chłopy z myślą, że omamią jakiegoś H lvla i free items od niego będą dostawać :/ i życze Wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia nowej parze :)
Co do 70% to +/- niepowiem dokładnie bo niewiem :) |
:O To wspaniale ^^
Życzę szczęścia i miłości (której na pewno nie zabraknie :)) na nowej drodze życia ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |