Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Miłość... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91738)

Dr. Omader 26-08-2006 20:07

Miłość...

W tym całym zamieszaniu z zdobywaniem doświadczenia, kolejnymi aktualizacjami gry, kupowaniem, sprzedawaniem, itd. Wielu ludzi zapomina, co jest jeszcze jakże ważnego w tej grze. Mowa o przyjaźni, a nawet miłości... Tej niesamowitej więzi powstającej miedzy dwojgiem ludzi... Czasem ta miłość zapoczątkowana znajomością w Tibii zachodzi bardzo daleko... A nawet tak daleko, że dwójka zakochanych w sobie ludzi potrafi przezwyciężyć często dzielące ich wielkie odległości... Problemy związane z tego typu związkiem... Jednak prawdziwa miłość zwycięża wszystko...

Dnia dzisiejszego Paulina znana jako Agandeka i Rafał znany jako Krwawy Wilk postanowili zakończyć pewien rozdział swojej miłości i rozpocząć zupełnie nowy... Taki, który potrwa do końca ich życia, a nawet dłużej... Poznali się trzy lata temu w krainie zwanej Eternia... Początkowo ich związek istniał tylko w Tibii... Jednak po jakimś czasie stwierdzili, że czas przenieść to, co między nimi zaczyna się dziać na wyższy poziom... Spotkali się na żywo i już na zawsze zostali razem... Mimo wielu przeciwności losu... Ona z Krakowa, on ze Szczecina... Przeszli długą drogę i dzisiaj stanęli na ślubnym kobiercu... Patrząc sobie w oczy wypowiedzieli sakramentalne Tak.

Dla niektórych zakończyć tę grę na 100 czy nawet 300 poziomie jest sukcesem, ale prawdziwy sukces w niej – odnieśliście Wy i pary mocno zakochanych dzięki niej ludzi, takich jak Wy...

W imieniu wszystkich Waszych przyjaciół Paulino i Rafale, w imieniu gildii McGregors, starych członków gildii Wolfpack, społeczności Eternii, jak i całej Tibii, użytkowników Tibia.pl, oraz zespołu Tibia.pl i własnym pragnę przekazać najszczersze życzenia szczęścia, miłości i zdrowia - na całe Wasze wspólne życie.

Oryginalny temat z życzeniami znajduje się tutaj.

Shokei 26-08-2006 20:14

Ależ to słodkie :O Że też coś takiego może zacząć sie od takiej gry. No kopara mi opadła :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!

OnlyM(PL) 26-08-2006 20:15

Poplakalem sie ;') No ale zbieg okolicznosci

WSZYSTKIEGO NAJ!

UnitedStatesOfLove 26-08-2006 20:15

Chcecie... możecie mnie zbrechtać ... zbannować nawet .. ale ja pisze... tylko tyle

Hahahahahaha :D

Serious Sam 26-08-2006 20:19

Hehe dobre życzę powodzenia tej parze:p

Milan ognia 26-08-2006 20:20

:)

I ja im życzę szczęścia na nowej drodze życia.
Jak miło, że dla niektórych Tibia to ie tylko PG :)

Don Torpedos 26-08-2006 20:20

:)
Wszysktiego najlepszego dla Młodej Pary .

Fire Necromacer 26-08-2006 20:22

O, ale niespodzianka =p
Szczere gratulacje dla tej słodkiej (i tibijskiej) pary! Sto lat!

Rethfing on Aldora 26-08-2006 20:22

To jest niesamowite O.o

Estel 26-08-2006 20:23

"kochanie dzisiaj ja wbije lvl dobrze?" "alez oczywiscie myszko ja wczoraj wbilem" "idziemy na miesto?" "kochanie za 3h ide na demon hunt" hehe :P jak sie domyslacie ja zartuje. brawo dla rafala i pauliny tak trzymac wierze w was:D

Kolidos 26-08-2006 20:25

Hohoho kto by się spodziewał :]
Wszystkiego najlepszego dla Młodej Part!!!!! :*

Etoric 26-08-2006 20:26

Dziecko swoje powinni nazwac dziewczynke: Tibia, chlopaka: Tibianusa Xd ¬
a tak rly to gz:D

Lasooch 26-08-2006 20:26

: O

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ;)

Seth Di'vinci 26-08-2006 20:28

shokei ty sie nie nabijaj z tego moja siora poznala tak swojego chlopaka sa juz ze soba prawie rok poznali sie na servie fortera
on
Paladyn czlowieka
ona
Nyata

i jak narazie strasznie mi milo jak jej chlopak przyjezdza bo nie marudzi mi nad glowa ze niby siedze caly dzien na kompie XD
Bytom here a on daleko nie powiem xD

-=DanieL=- 26-08-2006 20:28

Tibia jako dom samotnych serc? Gz dla młodej pary oby wylootowali dsm na dl'ach.

Wald_Kerius 26-08-2006 20:29

Jakaś sciema czy co? Ciekawe jak się będzie im układać w nowym życiu.

-"Wyłaź z łazienki albo hunted!!" :D

Swoją drogą jest to ewenement na skale światową 8o (o ile to prawda)

Uther92 26-08-2006 20:31

To jest dowód ze tibia to nietylko gra...to gra mmorpg wiec interakcja z innymi graczami jest najwważniejsza.A doczego moze ona doprowadzić....Aaa wzruszyłęm sie ;(

KV7 26-08-2006 20:32

gaj xD

a ja mialem podobnie ale wczoraj to sie skonczylo... zwiazki na odleglosc w wieku 16 lat sa nonsensowne, wtedy trzeba korzystac =P

Piotkr 26-08-2006 20:33

Miłość przez gre słodkie :) ja tam Nielubie miec żony w Tibi poniewiadz z 70% kobiet w tibi to Chłopy z myślą, że omamią jakiegoś H lvla i free items od niego będą dostawać :/ i życze Wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia nowej parze :)

Co do 70% to +/- niepowiem dokładnie bo niewiem :)

.skye 26-08-2006 20:34

:O To wspaniale ^^
Życzę szczęścia i miłości (której na pewno nie zabraknie :)) na nowej drodze życia ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31.