![]() |
Larwy i Galf !
Filmik instruktarzowy "Jak postepowac z larwami"
Przeznaczenie : Sorc/Druid 30+, Pacc. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11084 Wystapili : - Galf de'jaw - Eldrorano |
Dlaczego po obejrzeniu tego filmu nie mogę zalogować się do gry? Wyskakuje komunikat "Cannot connect to the server". Nawet zresetowałem komputer ale dalej nic.
EDIT: Rzeczywiście, to nie była wina filmu tylko serwera. Przepraszam za kłopot. |
to juz nie moja wina :( . Ja zawsze jak ogladne filmik to mi sie hotkeye kasuja
|
Był chyba chwilowy reset serverów
@topic film jak film xd |
Cytuj:
Sa chwilowe problemy na serverach, tak jak dzien po update. Poprostu loguj sie az wejdziesz : ) |
o lol daj cos lepszego
|
@up
lepszego? zależy co uznaje się za "lepsze" wolisz same monotonne filmiki kilka godzin na hydrach z napisem good loot - a ty tylko czekasz przysypiając z nudów : ciekawe kiedy wypadnie to rh lub bohy a może oba wypadną! Powiem tak do wszystkich którze narzekają na filmik ( 1 już jest tylko czekać na next -.- ) Filmiki istruktarzowe są lepsze od normalnych bo mogą pomóc bardziej niż wieśći że jakiś walony taifun nabił juz 250~ któryś lvl na warlockach lootując bp ss i bag g armorów pomieszanych z ROTS(ring of the sky) te filmy pokażą początkującym lub niedoinforowanym bo większość dedów jest ponieważ ktoś nie wie np. jak bloczyć hydre żeby nie obrywali kumple, lub kiedy iść knightem na guardy żeby nie uhać się co 1-2 guardy więc mnie już nie wku....jcie bo kiedyś popadacie na dragach bo będziecie sorcami bili z łapy i do tego nie stojąc na ukos XD |
Tak, rzeczywiście to była wina serwerów, a nie filmu, bo mój kolega też się nie mógł zalogować. A film właśnie przez to, że było w nim tyle nieudanych rzeczy, był śmieszny :D. I ten tekst "wcale nie sugeruję, że używam bota" był spoko :D. Tylko jak już kręcisz filmik to nie przeklinaj, niektórych to może denerować.
|
mhm.
Przeznaczenie Sorc/Druid? :>
Filmik był zrobiony pod Druida, wiec taki sposob jest najlepszy dla drutów. Sorc bierze Wand Of Cosmic Energy i larwa na 2 strzały ( strata many 16, a przy Visie/Morcie 20 ). |
no z vis to troche many wste jak z wolcanic zawsze larva na 3 strzaly i tylko 15 many, ale exp wiadomo wolniej leci^^
|
Aha, no racja przecierz sorce maja cosmiczne wandy, zapomnialem o tym :)
Myśle ze film sie moze komuś przydac, ale krecilem go raczej pod kątem humorystycznym niż instruktarzowym. Tak jak Ganci. rzekł ciagłe ogladanie huntów na hydrach, demonach czy innych podobnych potworach staje sie nudne. Przynajmniej takie jest moje zdanie. |
Galf noobku czemu mi na gg nie powiedziałeś że filma dałeś na forum? Ehh :P
Co do filma w porządku. mmm... stare dobre czasy... hyhyh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |