![]() |
Pare pytan o tomby.
Witam wszytkch posiadam druta 39lv 40 mlv. Wiem ze tomby to jedne z najlepszych expowisk, nie zalezy mi na waste manasow nie zwracajcie na to uwagi. Zalezy mi na szybkim expie, ale nie za teleportem, a teraz moje pytania.
1.Który tomb 2. robic jakies summony 3. jaka wziac rozdzke @Down Gram na Candi czyli server Non-Pvp hydry mi sie nie zwracaja bo czesto bloker za3muje itemy dla siebie i nic nie moge mu zrobic, czekam az kolega (najt) kupi Pacc i wtedy wybierzemy sie na dluuuuugie hunty na hydrach. Ale puki co chce szybko zlevelowac wiec mam pytanie co do tombow. |
Jestes elder druidem a wiec jestes bardzo ale to bardzo poszukiwana osoba na hunt hydr a jezeli ci nie zalezy na mf a na 99.98% zwruci sie , bendziesz mial tam <cenzura> exp a bendziesz czasami sio blokera i mass heal na ds'y kture zesz przywolal do tego jest ci potrzebny volcanic rod i dlugi czas grania bo niekture hunty ciagna sie i ciagna :P Wiec zapomnij o tombah
Jesli nie byles nigdy na hydrah to sciagnij film z hydr i tibie cam i oglandin z perspektywy druida P.S taki film ja dam dzis o 6 rano xD film z hydr by 40 ed |
@up
Racja @topic Znajdź se blokera i shootera na hydry. To bardziej opłacalne niż tomby :) |
Muwilem wiec masz :)
Link : http://forum.tibia.pl/showthread.php...337#post957337 By 40 ed , waste 5 bp manas and make 50~60 k exp and many more looted cash ;] w 95 minut czyli tyle ile trwa mecz xDD. |
Wy niepowazni jestescie. Koles napisal ze nie chce hydr, to do jasnej cholery odpowiedzcie mu na pytanie postawione w temacie! X(
|
Drogi kolego, ja ci proponuje tombe na tarze, wes rozge z energia i zejdz na jakies -5 < juz nie pamietam ile tych pieter bylo > schodzac ciaglymi schodami w dol zajdziesz wkoncu... az znajdziesz schody do teleportu to 1 pietro wyzej. Stawiasz tam 2 monki/2 dsy i siedzisz po 5-6 godzin. Tylko wes jakiegos fooda
< na 5-6 godzin styknie tobie 15dragon hamow > ~~Chycel |
Hmm a tomb na tarze to moze jakies knkretne miejsce?? Kolo oazy, ruiny, bagna ropy??
|
@up
Tar -> smoła @Topic 1.Peninsula Tomb (cypelek << ), ale cale ostatnie pietro (przed tp) 2.Tar Tomb (smola)tak samo Ogolnie sorcem z wandem of inferno bardzo milo sie expilo, jedynie co potrzeba to duzo mfow (5-6bp) ;) |
hydry nie sa oplacalne jak idziesz na okolo 1h czy 2 -.- zalezy w sumie od szczescia a tomby hmm wez to pod uwage ze bedziesz prawie zawsze waste tez zalezy od szczescia ;] ale proponuje tam gdzie ta sloma ;p -3 czyli tam gdzie necro ;] 2 dsy 3 bp hmm i jazda ladny exp a przy odrobinie szczescia z necro moze wypasc jakis ss albo boh ;] proponuje tez guardy 2x vis i 1 raz van i guard pada b-robe v shield i tez wymiatasz ;p ...:o
|
Niechce robić nowego tematu wienc tu sie oto waz zapytam.
Co znajduje sie na -2 pientrze w tombie nad oazą (nad tym małym jeziorkiem obok dragó):baby: |
tar tomb bez summonow
napewno sie zwroci jak zrobisz lootbaga |
nie pytałem o nazwe tombu ale jakie potwory są na -2 pientrze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |