![]() |
|MFG|Most Fake'i Graffish
Chciałbym założyć nieoficjalną strone Teamu interesującego się Fake'i.
Potrzebuje paru dobrych ludzi którzy umieją zajmywać sie Fake'i. Prosze też Godów aby niezamkneli ani nieskasowali tego tematu. _____________________ Każdy może zostać w naszym teamie lecz musi umieć robić sceny takie jak Fake'i. Dlatego przygotowałem dla was test. Każdy kto chce być w |MFG| musi zrobić jeden scen który będzie pokazywał płonący Dom. P.S: Poszukuje też kogoś kto umi robić forum lub strony internetowe. |
Cytuj:
PS. Godów, mhahahha. edit: A tak mnie coś wzięło na dopisanie... Polskiego też nie znasz. Nie z czasownikami piszemy osobno. I co to 'scen'? Widać, żeś pro, sam pewnie byś najprostszego fake'a nie stworzył, a chcesz założyć grupę pro-fake'owców. Co więcej, jak chcesz założyć stronę, to zapłać komuś, albo sam się naumiej. Komu się opłaca robić Ci stronę za free? |
hmm plonacy dom? co za problem... dom i ogien -.-'
1. Najlepiej zey zrobili fake... 2. nazwa? 3. zanim cos takiego proponujesz to zrob te forum -.-' 4. www.fora.pl najprostrze forum ?? Dziekuje ;) |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91732
Temat myślę że podobny, jakby grupa powstała moze w przyszłości założylibyśmy forum (to banalne jest, moge zrobić od zaraz) a może nawet stronke jakąś... |
1. Dopiero co wbiłęś się na forum -.-
2. Niemasz najmniejszego pojęcia o Fake'ach. 3. Niemasz najmniejszego pojęcia o robieniu stron internetowych. 4. Masz wymagania których sam nieumiesz spełnić. 5. Założe się że każdy kolejny Troll który zgłosiłby się do grupy, zostałby wpószczony z swoimi paintowymi "patykami". Niemasz NAJMNIEJSZYCH szans -.-'' Edit: DOWN@: Tibia.org... gosh..., takich tu niepotrzebujemy... Jak chcesz, to pokaż swoje Fake'i... Acha... Sry, pokażesz jak uzbierasz paczkę..., no, chyba sie niedoczekam... |
Lasooch
@Lasooch :
nazwa niejest jeszcze uzgodniona , dalem ją narazie bo niewiedziałem co wymyślić , myśle że napewno będzie inna nazwa. @Dark Kriss: Myśle że więcej umie niż ty :p . Po pierwsze ja dotychczas byłem stałym goście w forum tibia.org i innych... Niemam zawielkich wymagań jak sam widzisz inny piszą że to proste DOM I OGIEŃ ale ja wybiore tylko najlepsze. Patyczkowym ludzikiem to ty jesteś(bez obrazy). Jeśli sądzisz tak on mnie to za tydzień ,no może więcej jak zdołam uzbierać zgraną paczke to pokaże ci co umiem. @Veruis: Jak zdołam uzbierać pare osób to napewno zrobie forum. Nie jakieś byle jakie jak gery.pl tylko postaram sie zrobić coś lepszego :). A nazwe teamu razem obmyślimy. @Zajac: Wiem że forum jest banalne ale chodzi mi o stronke bardziej bo forum to ja moge zrobić sam. |
o boze... jak chcesz pozadnych fake'owcow na tym forum sciagnac to najpierw nauczyc sie edytowac...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Wstyd. |
Postes
@Lasooch:
Ups... sorki Lasooch źle przeczytałem :P byłem zaspany bo dopiero wstałęm;). Ale naśmiewać sie zemnie niemusisz :]. @Veruis: A ty mnie dalej wkurzasz !! edytowanie ... ale trudność :P najtrudniejsze jest to że jeszcze niemam paczki :/ @Impalable: No jasne jasne ale innym sie niepodoba :/ |
Cytuj:
@all Mam do was prośbę, wypisaną czcionką o wielkości 7 i napisaną na czerwono: DONT FEED THE TROLL! |
owszem trudne 70% osob na forum niewie albo nieumie. :P
|
Ojc 2 posty sie zrobily przepraszam...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Postes
@Dark Alphadron:
Wiem że niepowinienem go obrażać ale wkurzyłem sie :/ Faktycznie obraziłem go :/ @Dark Kriss: Sorki za te żeczy co napisałem ale wnerwiłem sie :]. @Veruis: Widze że lubisz se nabijać posty :p. @Lasooch: Zawsze jak bede pisał to bedziesz mnie poprawiał ?;) Może będziesz moim nauczycielem (joke) :p :p P.S: Mam robić forum czy nie? |
i kto to mowi :p my cie probojemy wyrzucic a ty dalej swoje :p dalej mowie ze idotyczny pomysl...
@up zrob wstaw swoje fake'i wymysl inteligentne pomysly to wtedy pogadamy ;) |
Daj sobie spokój. Pokaż SWOJE fake/fake'i to może coś się poradzi... na tibi.org są same pasikoniki i trollęsy sam byłem tam ze 2 tygodnie zdążyłem się prekonać. Pozatrym oni usuwają tam faków połowę.
NIE KOLORUJ CYTATÓW!!! P.S. Proponuje najpierw nauczyć się polskiego a potem pisać na forum... |
Cytuj:
@BluzgatoR - znowu tam napisałeś nie z czasownikiem razem. Znajdź sobie. A, i na przyszłość - 'rzeczy' są przez rz ^^ |
Cytuj:
|
Postes
@Veruis:
Kogo chcesz wyrzucić mnie ? ^^ @Zająć: Jeśli o mnie chodzi to niewiem co moge pokazać :/ Ostatnio mi spaliła sie Płyta Główna mam teraz dysk 3MB bo mam jakąś starą płyte i dysk 10 niechciał wejść :P mi tibia niechce wejść :/ tzn wchodzi ale grafa 1D :] a żeby sie ruszać to ........ . Jedynie co mi zostało to Mario,GG,TLEN,Forum :]. Ale na koniec września brat kupi dysk nowy :P no jak sie postara bo on chce narazie se kupić korki :/. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |