![]() |
99 Ek robi sobie jaja z okolo 10 +100lvli
loooool ten film mnie roz..al 99ek pokazuje jakimi noobami som hlvle z balery =)
http://rapidshare.de/files/31019701/chicle_Pk.rec |
... 3 sylaby " HAHAHA " ....bawil sie z nimi jak chcial najbardziej mi sie podobalo to odliczanie jak byl w trapie buahah
|
Ten film wymiata xDDD muj brat tak sie kiedys bawil z kumplami na novej jako ze on 1 z 17 mial SoV i nie mial aola przypadkowo i ... xDD ale bylo hyba tylko 4 h leveli xD a on spokojnie zwial i wyslal preckiem i nie dedl xDD (darashia rox szczegulnie daszki sklepikuw i skrzynki ;] oczywiscie kiedys xD)
|
hehehe dobry filmik tylko szkoda ze padl :D mugl dalej ich denerwowac :D :P
|
uhów miał ogromnie dużo, trzeba przyznać że 40 bp uhów robi wrażenie :>
No koleś fajnie się z nimi bawił, pewnie ten palek co na dl'ach był zdziwił się tym leczeniem :) Coś czuje że zacznie się "a mój kolega/ a mój brat/ a moja mama/ a ja..." PzdR |
O kurde ale wymiatający filmik tyle razy im uciekł nawet jak był wtym trapie koło posągu ryczerza xD Wymiatacz nawet się nie doliczyłem ilu ich tam go ładowało xD a Zaczeło się od jednego palka xD
P0zdr0 |
BHUAHUAHUAHUA r!$p3|<'][' (rispekt)
team ktory go bil = zaaal.br.pl.swe.eu.de.us.be.com.info.net xDDD 99 EK = 6 mlvl :o :o :o | ale nie ma co usmialem sie po pachy :D Koles wychodzil z takich trapow z jakich myslalem ze jest to nie mozliwe :D koles ma leb na karku |
W prawdzie widziałem go już wcześniej ale dopiero teraz daje komentarz.
Niezły filmte h lvl to jakieś noobki! Już lepiej 9 latek grający w tibie by to rozegrał. A więc jeszcze dodając FILM do odbytu uhal sie na hotkeyach to żal.BR ssijcie. Edit @Up nvm? Arcania. Pozdrawiam Sowa. |
LOL te h-lvle to widac umieja grać xd. Przeciez ten koles gdyby chcial to by uciekl ba juz byl w pz ale chciale sie pobawic:]
|
aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
Debile nauczcie sie pisac! A filmik i tak nie pobije Jacko ;) |
Dobry filmik , ale coz trudno ubic nawet 60ek~ ; / On mial ponad 1500hp ; ]
Niezle waste ale i tak jak bedzie robic anhilatora to mu sie zwroci ;)) |
Cytuj:
Koles pokazal noobstwo h lvli z balery i chyba oto mu chodzilo widac dla niego byla to dobra zabawa. |
Niech zgadne- Wszyscy co byli na filmiku to polacy i br? ^^
|
wątpie że on będzie grał jeszcze na tym serwie. wogule postać miałsłabom chyba po kilku dedach wiec postanowił na koniec zrobić se jaja z nooobów balery i chyba red~
|
Rehost plx ??? :confused:
|
dajcie na tibiacam
|
Na tibicam masz limit 2 mega wiec nie rehostne ;>
|
Cytuj:
poprostu jedni wiecej stoja pod dp/domkem spalaja mane a inni tylko expia wiec nei ma regulek dotyczacych mlvl na dany lvl. Knight na 130 lvl moze mniec nawet 6 mlvl powod? PG @Topic Niezle sie znimi bawil |
Hahahaa... fb pod siebie... gz dla nich :D :D
Przy tym posągu pewny trap... aż sie dziwie że zwiał :D GZ dla niego. |
bardZO dobry film, wychodził z takich trapów że głowa boli, ale z tego na samym końcu pod depo nie miał szans bo były dwa rządki ludzi :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |