![]() |
No gz macio:) oby tak dalej pozdro :)
|
No macio gz gz jutro dl'e Dsm musi być nie ma co 8o
|
Nono
gz djmacio bij lvl dalej tak szybko :)
tylko szkoda ze ja tak ich nie bije ;( |
Gratz Macio ;p
Widze, że załapałem się na 2 fotki ;p Thx za pomoc w wkonaniu crus helmet questu :) |
Brawo Macio oby tak dalej. Thx za pomoc w Mad Mage Room Quescie :):)
|
GZ i czekamy na jakieś nowe a moze i stare? xDDD
|
:(((
Moze ktos napisze cos jeszcze o tym ??X(
|
ej moze dasz wiecej fotek bo komenty sa a ss nowych nie widze B)
|
A wiec tak fotki przewaznie sa do dupy. Na wiekszosci z nich nie wiadomo o co chodzi. Stoisz se z jakimis ludzmy i smile. Nawte nie wiadomo czy byliscie na quescie czy tam sa skrzynki zwykle. Jak robisz zdjecia w podziemi to uzyj chociaz utevio luz albo light hack bo nic prawie nie widac. Na banshe tez nie wiadomo o co chozi stoisz se i tyle. Co w tym fajnego? 2 fotki z team dl tez do dupy zrobione. 0 akcji na nich. Ogolnie fotki marne. A wiekszosc userow lize ci dupe bo masz duzy lvl.
Podpis: Rafal ^^^^^^^^^^^^^^^^^ |
oj macio macio :) widze że się nie nudzisz;d po protu jednym słwem gz :P może keidy ja będe z tobą na zdjęciach?;]
@edit to ja Seth ~ :P |
Lol......
Ten powyzej to kolega z rl jego nie sluchac on jest po...... xDxD
a oto nowe zdjecie eh ;p http://img518.imageshack.us/my.php?image=uo0001ia4.jpg |
Ssy może i fajne ale troche ich tu malo jak narazie, a i jeszcze jedno wklejaj ten pierwszy link po shostowaniu zebysmy za kazdym razem nie musieli zalaczac tych linków :D
|
ehh macio szkoda że cię okradli :< gz lvla nie przejmuj się razem dorwiemy skurwy**** o.0 ups :] nie bój się odzyskasz (kiedyś :P) no więc go go 100 lv ;d
|
Next
Stare zdjecie ale jest xD
http://img382.imageshack.us/img382/4060/axe85qn7.jpg oby sie udalo teraz xD |
Nastepne
|
No teraz juz jest ladnie ;d
Byłeś ostatnio na dlach, nie masz zadnych ssów? |
macio nie rozkręcaj się tak ;p musisz ssy mieć na potem :) zaraz od kiedy cja cie znam?;d a no tak od twojego 50+ lvlu ;p aha oświadczam dla innych że macio powinnien niedługo dać fotki z mintu i drogi na crus helmeta(bo będzie mi pomagał zrobić;d) tylko najkgorsze kiedy?:)
|
heh mi sie temat podoba tym ktorym sie nie podoba to niech spadaja :P a tak wogole gz fotek jak pozwolisz wrzuce swoja <albo nie bo siara przy twojich>
|
Maciooo kiedy new ssy?;d i znajdź w końcu cza żeby mi pomóc :p no i dodawaj more sów wiem że nie masz za bardzo z czym bo lv dłuuugo się wbije mlv lepiejn ie mówić a jeteś retired od skili więc co może jakieś hunty?;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |