Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Formułka dla księdza! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92149)

_Alewash_ 29-08-2006 04:51

Formułka dla księdza!

Tak jak w temacie.. Niedługo mam poprowadzić ślub i zbytnio nie wiem, co mam mówić jako ksiądz. Piszcie tu swoje propozycje!!

Magus 29-08-2006 07:18

Ludu Tibii, zebraliśmy się dziś w tym jakże uroczym miejscu aby połączyć tych dwoje świętym wezłęm gordyjskim... eee to znaczy małżeńskim. Jeżeli któryś ze szlachetnych, zgromadzonych tu tibijczyków widzi powody, dla których młodzi nie mogą się pobrać niech rzuci Ultimate Explosion teraz lub w tek kwestii zamilknie na zawsze. (Tu chwila niepewności).
A zatem wszystko jasne. Z mocy prawa danego mi przez bogów błogosławię związek tych dwojga na ich nowej drodze życia. Niechaj wzrok beholdera zawsze Was omija a pirackie ostrze się Was nie ima. Jesteście mężem i żoną.

k0z4k 29-08-2006 07:32

@up:
geniusz

drozdzoq 29-08-2006 09:06

O M G 8o 8o
Jestes prawdziwym artystą!!!!! RespekT

Vanhelsen 29-08-2006 13:05

pisz tak:
Giń Szatanie! Niech te marne zplugawione dusze spłooonną w świętym ogniu przebaczenia! Nikt, kto splugawiony nie wyjdzie z tego miejsca żyw, a powiadam wam! Wszyscy jesteście pod władzą Szatana! Płoń Święty Ogniu i pal całe zło które znajduje się w tym miejscu! (w tym momęcie wkładasz do PRAWEJ ręki Ankh lub Protection Amulet, byle by to coś miało kształt krzyża) In Spiritus Sanktus Wygnatus Złus Piekielnus Z Waszus Duszus Ime Onema Patiii! (teraz churek powinien odpowiedzieć) "Aaaammeeeeeennnnnnnnnnnn" I zaczynasz nawalać GFB, FB i UE gdzie popadnie, aż nikt nie będzie żyw :)

_Alewash_ 29-08-2006 15:35

@up

Nie wypali, non-pvp ^^'

Thero 29-08-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 960928)
pisz tak:
Giń Szatanie! Niech te marne zplugawione dusze spłooonną w świętym ogniu przebaczenia! Nikt, kto splugawiony nie wyjdzie z tego miejsca żyw, a powiadam wam! Wszyscy jesteście pod władzą Szatana! Płoń Święty Ogniu i pal całe zło które znajduje się w tym miejscu! (w tym momęcie wkładasz do PRAWEJ ręki Ankh lub Protection Amulet, byle by to coś miało kształt krzyża) In Spiritus Sanktus Wygnatus Złus Piekielnus Z Waszus Duszus Ime Onema Patiii! (teraz churek powinien odpowiedzieć) "Aaaammeeeeeennnnnnnnnnnn" I zaczynasz nawalać GFB, FB i UE gdzie popadnie, aż nikt nie będzie żyw :)

Należy jeszcze na koniec dodać "Po uroczystości zapraszam wszystkich na zbiorowe palenie prezerwatyw i frendzli samoprzylepnych."

Vandoz 29-08-2006 17:35

Witajcie Tibijczycy!
Zebralismy sie tu, by zobaczyc, jak dwoje zakochany osob, <nick> i <nick>, zawiera dzis akt malzenstwa.
<Nick>, czy bierzesz <nick> za zone?
-(odp)
<nick>, czy bierzesz <nick> za meza?
-(odp)
Tak wiec daje wam moje blogoslawienstwo (jak data na tace :evul:)
<nick> mozesz pocalowac panne mlodo.
A teraz, gdy akt zostal dokonany, zapraszam wszystkich na uczte, ktora poprzedzi dawanie prezentow. Nie zapominajcie zeby dac na kase, ksiadz tez musi z czegos zyc!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.