![]() |
Aldora-Oleck
Mam takie pytanie, ponieważ bardzo dużo osób mówi o jakimś (chyba mieście) Olecku. O co chodzi?? Czy jakiś Nemtor czy ktos jest stamtad??
|
Bardzo dużo osób z początków servera, oraz i nadal trzymało "władze" na Aldorze. <Można tak powiedzieć. Ale też Olecko jest (tak mówią niektórzy), zresztą ja też tak sądze, iż jest to Polska stolica Tibii ;p. Jedni z najlepszych graczy pochodzą z tamtąd.
To tylko moja opinia. Każdy uważa inaczej, możecie napisać swoje komenatrze do jego postu. @Msl Jak już pisałem, to moja opinia ;p, każdy może uważać inaczej. Chociaż mam ziomka w Płocku, który jest dobrym graczem i wiem, że tam też jest wielu dobrych graczy. |
Cytuj:
|
I już zaczyna się temat typu: MOJE MIASTO JEST NAJLEPSZE!!1!111one!1one!1!
Close plx ;) |
Olecko to miasto polozone na mazurach Nemtor stamtad pochodzi i wiele wysokich llv z ladory i Tibijczycy z olecka uwazaja sie za najlepszych i przeganiaja kazdego np. raz widzialem na aldorze jak 8lvlowy gracz przeganial 20 lvl i straszyl go nemtorem ja zabilem tego 8 lvla i nemtor nie przyszedl ale czasem uwazaj ;p:)
|
Tak zgadza sie z Olecka jest sporo ludzi i to nie tylko na Aldorze ludzie od nas graja na wielu serwerach sporo jest na Danubii np.. fakt duza czesc jest tylko dziecmi i mysla ze znaja kogos z wiekszym lvl to moga starszyc itd.. Ale powazni gracze od nas raczej w wiekszosci sa normalni chociaz nie wszyscy xD
|
hum..miasto z najwieksza iloscia graczy tibijskich ?
To raczej odstrasza, niz przyciaga turystów xd "Mamo..tylko nie do Olecka :( Dosia mnie HuNci!1" Wspólczucia dla wszyskich mieszkanców. |
Cytuj:
<limit> |
hehhe
Stolica Tibi oczywiscie jest nasz kochany przez wszystkich P Ł O C K ^.^.
Z tamtad pochodza the best pr0 ... A z olecka kazdy zna Nemtora , dlatego ze jeszcze na tibi 7.4 mial zajebiste pvp :|. Ale prosto zauwazyc ze z Płocka pochodzi np . Galaco Shao , Raistlin Mejere II, rodzinna Mac'Cannus z solery i od huja pr0 . No to teraz wiecie , ze stolica Tibi w Polsce jest Płock >:). |
Gracze z olecka tacy jak;
Nemtor (zecik) 203 ms / Mevar 100+ rp który dostał delete [aldora] Sir Haxel 109 ek [aldora] Masakrowiec 150 ms [aldora] Rudowaty 112 ek [antica] Czubisnieg 104 ms [antica] Fiskuso 90 rp [aldora] chyba z olecka :confused: Cycobujca 107 rp [lunara] To wszyscy których znam :| |
Cytuj:
|
Według mnie najwiecej graczy 100+ jest z Piły...
Z Olecka jest chyba 1 polski 100 lvl- Scratch @Prodigy oczywiście pierwszy polski 100 lvl : > wysilaj czasem mózg łatwo sie tego domyśleć... |
Cytuj:
"1 polski 100 lvl" ? Chodziło Ci o to, że z Olecka jest jeden polski 100 lvl, czy pierwszy polski 100 lvl ? Może jedyny polski 100 lvl ? Sprostuj, bo nie wiem czy się śmiać, czy nie. A co do Cycobujcy i Rudowatego - oni nie tylko lvlami mogą się pochwalić, ale z tego co słyszałem, to i niegorszymi itemami ;) |
@up
Taa prawda Np. rudowaty jest w posiadaniu demon legów :) |
Cytuj:
|
Ehh
Piła: Baron Thunder 100+ ED
Pieszczochh-Pila 165 EK Xiblitz-100+ (Mega Power Abuser jak spotkałem na Iridi Hiszpanó z Novej prosili mnie żebym ukatrupił go w realu za PA :P to o czymś świadczy :P ) Masa ludzi z Piły grająca na Nova! Popatrzcie wiekszośc ludzi jest tam z Iławy lub Piły. Co do Olecka. Oczywiście że jest tam masa wspaniałych graczy tibijskich którym się należą słowa podziwu. Serwery Aldora i Danubia są najbardziej przez nich zdominowane chociaż spotyka sie ludzi z Olecka nawet na bardzo odległych amerykańksich serwach :) Co do Płocka hmmmmm nigdy nie spotkałem przez 4 lata żadnego ziomka od nich mimo że grałem na :Secura,Iridia,Nova,Refugia i Luminera. Moze nie te serwery? Moze na tych serwach nie ma jakiejs zmowy Płocka? :P Mniejsza o to o Płocku dopiero z forum sie dzowiedzialem ale same dobre rzeczy wiec do ludzi z tego miasta nic nie mam. Pozdro! |
Olecko, Płock, Piła
Kazde z miast wymienionych wyzej posiada bardzo duzo graczy z lvlem 100+ to co kazdy wymienil u gory to tylko garstka ludzi z tych miast ;) |
Piła rox0r xDDDDDD
|
Cytuj:
NO Ba!!!:cup: pozdro ziom:D |
Cytuj:
NO Ba!!!:cup: pozdro ziom:D na berylii tez było kilku graczy z piły,w tym dwóch w del'toro:) -.- podwójny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |