![]() |
larvs/tombs/scarabs dla knighta
Yoyo.
Mam 17lvl i (niestety zaraz bo hack :() 60/60 eq bede miec chyba takie: knight axe, k set, crown helmet, crown shield(ew. jakis inny, nie gorszy) 1. Larvy malo kasy daja...ile gdzies zarobie po 1h expienia? Mocno klepia? 2. Scaraby....slyszalem ze spokojnie na 60/60 moge se je lurowac pojedynczo i klepac a kasa leci jak durna 3. Tomby ? od kiedy i jaki tomb? expilem na: dc - monotonnie zajete soldy - na 10min 5 soldow? pfff...zajete wiecznie ghostland - tragedia => 5 osob na respie 10-15ghouli :| Pozdro PROG |
hmm scaraby za maly lvl masz poweidz jakei eq z larv exp dobry tlyko maly lvl maszsyzbko cie wygonia a tomby to chyba tlyko 1 poziomy
|
Scaraby dla kasy - 75/75, MOŻE 70/70.
Tomby? nie polecam - chyba że tarpit tomb dla kasy. Soldki - tak! Dużo kasy, loota. |
zrozum ze soldy wiecznie zajete
PS. zapraszam do mojego tematu w profesje |
a kolega ma aby pacca?
|
OMG skoro pisze o paccowych expowiskach to go mam!
|
Na scaraby masz zasłaby lvl i skille skille powinny bys 65+ a lvl z 25 zeby nieszlo duzo uhow bo scaraby to raczej z fizyka nic nierobia ale z trucizny po 20 a tomb to tylko stone na -1 pare larv skeletow i ghuli chyba 1 scarab.
|
SLuchaj na twoim miejscu walil bym se larvy. Na nich dobrze exp wchodzi jak na twoj lvl. I lurował pojedyńcze skaraby. Pózniej z coraz wyzszym lvlem i skillami coraz wiecej tych scarabow az wkoncu bedziesz expił na samych scarabach. Ja tak bym zrobil a ty co o tym sądzisz ?
|
moze darashia? kasa leci kilogramami a exp jest nawet dobry bo duzo tego, i wolne sa expowiska.
no i 20 lvl mozesz w jeden dzien wbic |
sprobuje waszych rad
dzieki |
Na 1 poziomie tob'ow ( w Ankchum obok depo) mozesz wejsc na chyba 15lvl i skilach 50/50, ale podobno długo bije sie scaraba.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |