![]() |
Tibia Micro Edition na motorole C651
Otóż mam pewien problem. Jestem posiadaczem motoroli C651, już od jakiegoś czasu sprawia mi problemy. Wiele gier działa na C650, a na tej nie każda. Próbowałem jednak je wgrywać na mój telefon i dziłały. TibiaME działa na wieu modelach, tylko nie na moim. Na C650 również. Chciałem " zacfaniaczyć " i spróbować zagrać. Ściągnąłem =TO=
I próbowałem za pomocą programu MIDway wrzucić gierke na koma. " Błąd pobierania " wyskakuje za każdym razem. Prosiłbym posiadaczy tego modelu o spróbowanie, byćmoże to z moją komórką jest coś nie tak. Albo to wina programu... Po prostu proszę o pomoc i rady ;x Z góry dziękuje ;D |
Może Twoj telefon nie ma Java MIDP 2.0?
a forum o TibiiME to: forum.TibiaME.pl :) |
<spada z krzesła>
%^$%&^$%$ SKORO NIE DZIALA TO NIE KOMBINUJ BO CI JESZCZE KOME ZWALI!! MI NIE DZIALA NA SIEM.A65 I NIE NARZEKAM!! Poczekaj, wkrótce będzie wersja na twoją kome, może i na moją.. dowód: cipsoft pisze że "niestety na razie nei ma wersjii na twoją komórkę. wpisz w okienku swój adres e-mail żeby dostać maila z wiadomością o dostępności TibiaME na twoją komórkę ^czy jakoś tak. |
Spoko, juz tam lece ^^
A co do MIDP 2.0 to ma, sprawdzałem, bo napalony jestem ostro ^^ |
Cytuj:
|
Dlaczego? To zależy... Jeśli łączył bym się za omocą wap ( grałbym ;x ) ciągneło by gdzieś... 1zł na minute ;D ale co innego GPRS, albo nie wiem... Przez kompa na szaber ;D
Btw. TibiaME.pl, " Sprawy Techniczne " czy " Na inny temat "??? ;x |
Niestety nibędze wersji na komórkę JAVA IDP 1.0 ponieważ ten tym javy nie jest w steni obsłużyć tej gry. Ja gram w wersje symbianową i już widać duże różnice między Javą a Symbianem, wersja na MIDP 1.0 całkowicie odpada.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |