![]() |
Kilka pytań ;] Dokładnie trzy :P
1. Czy jak wale różdzką z defa to zabieram tyle samo co z ataku, albo na odwrót - ma to jakieś zanczenie, bo jak nie to kala się chodzić z defem :]
2. Czy Light Shovel można odkopywać dziury, czy tylko można szkukać skarbów? I z czego wypada. 3.I do czego służą jakieś tam okulary te po update (już niepamętam jak się nazywały), widziałem kilka razy na trade, że ktoś chce kupić. TY za wszytskie odpowiedzi ;] |
1. zawsze atak magia jest taki sam
2. neiwiem 3. niewiem o co ci chodzi |
2.Da się odkopać każdą dziurę, wypada z Pirate Cutthroat.
3.Rozwiń tę myśl... :D |
1. Czyli jak będe na defie to będzie podobna średnia uderzeń co będe walił atakiem?
2.Więc light shovel działa jak normalny shovel tylko mniej wazy? 3. I już wiem jak to się nazywa: sniper google (czy jakoś tak :P) - po co to? |
1. Tryb ataku nie znaczenia na zadawane obrazenia.
2. Light shovelem mozna odkopywać dziury (nie wiem jak ze skarbami), jest lżejszy o 20cap. od zwyklej lopaty i na dodatek ladniej wyglada. 3. Chodzi chyba o sniper gloves. |
2. To ta łopata służy jako kilof też czy nie?
3. No właśnie chodzi mi o "sniper gloves", jakieś info na temat tego plax :P |
sniper glovers- Wypadają żadko z huntera, jeśli umiesz szukać to pewnien npc powie ci co z tym zrobic ;>
|
gloves - rękawice.
więc nadal okulary czy jednak coś ci się pomyliło? |
@up
wlasnie o to mu chodzilo ale myslal ze chodzi o google ;P |
Heh...
1. Taka sama moc :D 2. Sluzy tak jak stara lopata, jest tylko lzejsza no i mozna odkopywac skarby :P 3. Nie wiem co to :P |
aha dziki za wszystkie odp. teraz już wszystko wiem
można zamknąć ;] a i pomyliło mi się - oczywiście, że chodziło o rekawice ;] nie wiem dlaczego myślałem o okularach :P jescze raz TY =D |
Sniper Gloves - nie wiem dokladnie ale to cos dla paladyna. Zmienia nieco outfit palla. Jak nie jesteś palem - sprzedaj za 10k.
Prośba do moda - proszę skasować tego posta. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |