![]() |
medusa shield czy knight legs
Jestem knightem 28, skille 70/70. Mój eq: crusader helmet, knight armor, p legs, dragon shield, bs, boots. Uzbierałem troche kasy (14k) i zastanawiam się co kupić medusa shield czy uzbierać jeszcze toche i kupić knight legs. Może lepiej kupić coś innego?:baby:
aha jestem na refugii |
Co bys nie kupil to i tak i tak bedzie dobrze, ale ja bym kupil k legi, potem moze uzbieral na c arma a nastepnie na jakas vampirke, albo mozesz na odwrot, najpierw vampirka a potem sie zajac armem.
|
Mysle ze powinienes kupic Meduse bo dopoki bija Cie 2 potworki to all wchodzi na tarcze.Potem mozesz pomyslec o K-legach,i moze jakims lepszym Armor(Crown):)
|
Przyklejone: "Mam XX kasy. Co kupić? Co wybrać?" >.<
|
ja radze kupic meduska albo dozbieraj do vampirki
|
Ja bym kupił gs-a i na cyce śmignoł, bo skille i lv wystarczające.
|
Dzienki za rady. Ostatecznie kupiłem meduse za 13 k.
@up Do cyców nie jestem przekonany. Wszędzie ich mało, i loot słaby. Ale na GS-a i tak będzie trzeba kase znaleźć:confused: . |
@Up
Cyce na pohu to najlepsze miejsce do expa dla facc knighta na tym lvl, a jak zajęte to dc, także z gs-em. Skoro już kupiłeś tą meduse to ja na twoim miejsu uzbierałbym troche kasy, następnie sprzedał bs-a kupując fs-a i kupił gs-a (ale rym:p ) Bo z doświadczenia wiem, że lepiej jest expić gs-em, ale to twój wybór i jeśli wolisz expić z tarczą to exp ;) |
Obecnie expie w dc z bs-em i idzie dobrze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |