![]() |
Annihilator czyli hotkeye sux
|
nie hotkey sux tylko tam debile poszli -.- debil co krecil zamrnolwal 10 bp uh a nawet demona nie zaznaczyl aby strzaly lecialy jka sie jest noobem to tak jest -.- ja niewim poco on wogule sie uhal wiecej stracil chyba niz za tego aola -.- jake nooby larza na anniego -.-
|
Uhajać się na hotkeyu przerywasz atak. Bynajmniej ja tak miałem.
|
Cytuj:
Kolo mogl odrazu odpuscic jak zostal sam ;> W koncu to tylko br wiec nie wymagajcie od niego myslenia |
Hhahahahahahah O-W-N-E-D !! :D:D:D Gosc wymiata! Rozsmieszył mnie ;) Br sa rox ;] Jeszcze sobie m ringi marnował. Chyba nie myslał ze zabije 2 demony oba na green hp solo Jak wali z bursta raz na 30 minut <lol>Pozdro
UP: Masz racje to tylko br.. :) |
Panowie, leczenie się używając przycisku wcale nie anuluje ataku, dzieje się tak tylko gdy się bezmyślnie trzyma przycisk wciśnięty zamiast naciskać w odpowiednich odstępnach czasu.
|
moze ci powiedziec z kad mozna sciagac tibiacam ;s? z góry dziekuje
|
a ten nagrywający też nie taki master, dał blokowac 107 lvlowi a sam chciał z burstów lać nie no gz, te hotkeye są bardzo dobre nie raz mnie ratują i to że on nieumiał ich normalnie używać to jego problem pozdro;]
|
Nie no nie wiem ale z tego co wiem to hotkeye nie przerywaja ataku. Na dragu przecierz bije z roda i hmm/rod i vis, No i wogóle summony .... juz to widze daje atack i zaraz strzele z hmm to summony wracaja ... Taaa !!
|
Cytuj:
|
Zasada używania Burst / P Bolt z Uh na hotkeyem jest prosta.
Wystarczy zgrać wszystko w czasie po uderzeniu z Burst / P Bolt odrazu się Uhamy na hotkey. Przy używaniu Uh za pomocą Hotkey jest 2 secundowe exaust. Przy używaniu Uh normalną metodą jest 1 secundowe exaust i nie ma problemów w biciu z Burst / P Bolt i Uh'aniu. |
Mógł zapuścić sobie bota lepiej by na tym wyszed :PP
|
Cytuj:
|
Po pierwsze :mówienie,że all br są głupi,niemyślący,noobowaci czy jeszcze inni jest przejawem debilizmu.W każdej nacji zdarzają sie osoby inteligente,i nieco mniej mądre.
A po drugie: Prosze nie obrażać moich kolegów z gildi :p |
Cytuj:
P.S. Nie oddałem postaci. Co do wilmu... Rotfl' n 'Pwnd... Przypomina mi się nubhillator z bodajrze tibii 7.72, gdzie br'ek zapomniał uaktywnić bocika i po 3 sek. padł po wejściu do rooma... huehueheueu |
Br to br tamto =.= tylko czemu maja takie lvle..
|
Cytuj:
No cóż ... Gdyby CipSoft chcial ulatwic sprawe z anhi to poprostu usneli by demony na tym quescie |
@up
większość im zazdrości - to prawda że pvp mają gorsze od nas a niektórzy wręcz kiepskie ale potrafią expić skutecznie i długo nie sharując acc za co osobiście ich podziwiam. Myślicie że jak większość Polaków będzie uchodzić za piepszonych rasistów robionych przez "telefon" albo dziurawą gumę. Przemyślcie to. |
Ganci. - ja bym powiedział, że 'BR mają słabe PVP a niektórzy gorsze nawet od Polaków'. Tak by było lepiej, niż że gorsze od Polaków, a nawet kiepskie.
Widzę, że w postach wyżej znowu się odezwała plaga rasistów. Ci mistrzowie, z których 99% w życiu nie wbiła wyższego niż 25 levelu, a tutaj tak cfaniakuje jakie to BR są cioty, jak to oni nie myślą, 'n stuff, i jak to nasze forumowe polaczki poradziłyby sobie lepiej, w co wątpię. Poza tym (nie oglądałem filmu :>) nawet jeśli CI KONKRETNI BR to debile, to nie znaczy, że 'BR to debile'. Tak samo mogę powiedzieć (patrząc na przykłady forum), że Polacy to głupie niedorozwinięte dzieci, które nawet własnego języka nie znają, a co dopiero angielski, co więcej w większości złodzieje i nuby. Mocni w gębie a jak przyjdzie co do czego to pierwsi się w depo chowają.* * - chodzi mi o jednostki, ale tak jak panowie wyżej, uogólniam do całej nacji. |
Dziwny film...koleś nie raczył nawet strzelić z burst arrow... cóż nie wyszło, pewnie zawału serca dostał jak zobaczył demona albo ktoś mu powiedział , że burst arrow nie zadają hitów Demonowi więc zrezygnował... poczekal aż sam padnie i wymieni na normalne strzały xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |