![]() |
Ptasie Mleczko Wedla.
Stworzylem ten temat do dyskusji nad ptasim mleczkiem. Jaki smak najlepszy? Czy w ogóle lubicie ptasie mleczko? Skad jego nazwa? Czy warto je kupować?
Moim zdaniem smak ptasiego mleczka jest lepszy niż marcepan! Najlepszy smak wg. mnie to cytrynowy. Wprost rozpływa się w ustach! Jedzac ptasie mleczko czuje sie jak w niebie! Majestat jego smaku powoduje że czuję się jak ptak zanurzony w smaku świeżej ryby! Proszę nie pisać głupich postów, chcę, by ten temat był przeznaczony do dyskusji nad doskonałością PTasiego Mleczka. To nie jest temat z serii "Czy lubicie sex", ale temat stworzony naprawde na serio. |
mmmm ptaaaasie mleczko kocham te rzecz. Najlepszy smak? hmm ja preferuje waniliowy i truskawke.
|
Widzę że ten jakże piękny temat nie cieszy się popularnością... trzeba by was zachęcić!
Wymyśliłem pewien wiersz: Ptasie Mleczko jest jak oaza mleczna miodem płynąca jak ryby złowione w blasku słońca to wszystko dzięki Wedlowi znanym jako podniebienia azylowi jego majestat jest smakoszom znany przez wielkich ludzi lubianym jak pieniędzy morza piękne jak polarna zorza błyszcząca w kosmicznej otchłani ciemności, jest jak latarnia na morzu przez sztorm okrutny nękana wielkie są Mleczka poczynania, wzbudzanie uznania w Wielkich wyłącznie, bo prostacki jęzor nie ma praw znać Mleczka gęzor Delikates typu ptasie mleczko uspokaja, pozwala zanurzyć się w wielu rodzajach nut dekadencji, pozwala delektować się życiem jak ciąglym kosztowaniem tego wspaniałego wyrobu! Mój piękny Temat jest w dziale o wsyzstkim i o niczym, można tu dyskutować o wszystkim. Cytaty z www.wedel.pl: Mamo! Jakie jest niebo? Niebo jest niebieskie. A co jest na niebie? Na niebie są chmurki. A chmurki są... Wiem! Cytrynowe! Na chmurce, w przeciwsłonwecznych okularach, w stroju kąpielowym, z lekkimi myślami i waniliowymi marzeniami. A czas się zatrzymał... Przygotowujesz czekoladę, bierzesz chmurkę... za mało, trochę więcej... Bierzesz ją, kąpiesz w czekoladzie... Bierzesz następną... Kąpiesz w czekoladzie... Pycha... Od dziś na słońce mówimy Karmel. Na Saturna - Karmeluś. Na Ziemię - Karmelek. Na Księżyc - Karmelątko... A na niebo? Może Karmelebo? |
Mhm ...
... Heh To Forum o Tibi tak mi sie zdaje :p a nie wytwornia ptasich mleczek ;) No ale kazdy wymysla cos nowego B) i ty sie postarales zeby twoj temat byl popularny wiec za to dam + reputacji :tongue:
|
Cytuj:
Ja lubie ptasie mleczko cytrynowe i waniliowe, reszty nie probowalem ;p |
MmmmmmM
Mniam, mniam, teraz to mam smaka i musze leciec do sklepu przez ciebie :P
Ja lubie wszystkie smaki, a najbardziej waniliowy.... :) |
Cytrynowe rządzi i już!
I NIE MA MOCNYCH :D |
Zgadzam się z Natooratem i Scorcerem.
Cytrynowe jest najlepsze :] Moje ulubione i w ogóle pyszne ;) |
A ja Wam mowie, ze to wstretna reklama i juz! Wedel suxxorz, jeszcze na dodatek przysyla swoich "szpiegow" na fora =P
|
Mleczko News!
Przed chwilą, zachwycony smakiem mleczka wysłałem email pod adres [email protected], a jest to adres mail dotyczący smaku produktów Wedla! Mail miał dokładnie taką zawartość: Cytuj:
|
Waniliowe, ewentualnie truskawkowe:)
|
hmmm panie Denaturat....Musisz być trochę tęższy jak cały czas mówisz(i może nawet jesz)ptasie mleczka:D Bez Obrazy :D
____ pewnego razu w wytwórni czekolady wedla, do wytwórni przyleciało kilka ptaków,były najedzone,puściły swoje"mleczko" do Wielkiego naczynia z roztopioną czekoladą i...fiuuu.. tak powstąło ptasie mleczko:D _____ Pozdrawiam |
@Re Lord Shard: Ciesz się że nie widziałeś mnie na żywo. :P
Odpowiedzi na mój piękny mail ani widu ani słychu... ale nie załamujmy się! Pamiętajcie o tej pięknej rzeczy!: Przygotowujesz czekoladę, bierzesz chmurkę... za mało, trochę więcej... Bierzesz ją, kąpiesz w czekoladzie... Bierzesz następną... Kąpiesz w czekoladzie... Pycha... Przepis na czekoladowe PTASIE MLECZKO! mhmhmhmhmhmhmmm... @Re Ulrek, Lord Karik: Die, unbelievers! |
Hehehe jakby był dalej licznik postów,to bybłoby to niezła nabijalnie:P,swoim czasie jak grałem w Gothiki to na forum założyłęm podobny temat:"Jakie najbardziej smaki drzemów lubicie" Teraz zmądrzałem, i nie zakładam takich tematów :D
____________ @RE Denat: Możaesz mi wysłać fotkę przez GG... już zwiękaszam ramki do 1000x1000 pixeli starczy?:D |
A ja wam powiem że ptasie mleczko jest obrzydliwe. I tyle. Dowidzenia.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |