![]() |
Ładna akcja w moim wykonaniu :) PK
Hyhy.. film nagrany 10 minut temu.
Tak sie zabija postać wiekszą o 12 leveli ;-) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11209 zycze milego ogladania.. :D OGLĄDAJCIE DO SAMEGO KOŃCA!!!!!111!!1 xDD |
:]
Heheh gratki :D nie spodziewalem sie ze z niego taki noobek >.> no coz :) bywa hyhy. W krotce kolejne czesci :D
|
Omg :| Kolejny obrońca wspaniałego Ice Sluga hahaha okok... Akcja nawet ładna, fajnie zaplanowana, ale ten Vati~ tez niezły noob xD
|
Vati udowodnila, ze potrafi grac sorcem B)
|
Cytuj:
|
"Hadill [9]: dobry jestes"
To dopiero trzeba być dobrym żeby dwa razy ubić kolesia najpierw jak miała 49 a potem 47 lvl. Jak miała 47 to niepotrzebnie summonowała tego fe. Gratuluję fragów i czekam na next filmy =] |
Cytuj:
No, noo... brawo ;) Lol bez uhów/mf'ów... hueheuhue bardzo ładny filmik, gz ;) |
Hehe. Zeby paść 2 razy to rozumiem, ale w takim stulu ?!?!?8o
Naprawde GZ dla Ciebie, i czemu nie pobileś tych low lvl co sie rzucili na lota na 2 ded ??? @EDIT: Sam zaczołem grać wczoraj na Morganie, i od samego rana podobne nooby jak ten, co ubiłeś pekowali przed depo w Venore. Były to 20lvl+ i nie biły 15lvl+ bo zapewne się bali, ale kiedy dołączyl do nich 50(?)ms i postawil fe mało kto odważył się wyjść, a jeśli ktoś to już zrobił (nie mówie o jakiś np. 70lvl) to tylko kilka ataków FE i kolejny trup przed depo leżał..... |
Nooooo Ladnie
|
gratzor x]
|
będą nowe filmy niedługo :)
|
gz fraga. wiedzialem ze vati~ to noob odkąd ją na bocie zobaczyłem z autologiem :)
|
Cytuj:
|
Ładnie ładnie;p
|
:) Mne ostatnio zpekowali w okrutny sposób.Brat skillował ja obok robiłem runki i wbija 4 kolesi i mne leją :P Ale to jest jeszcze ładniejsze :cup:
|
:O Tenszinkanowa palka :O LOL co to za postac , rotfl...najlepsze jest jak mowi ze hunted od calej gildii snow , ktora juz nie istnieje od 2 tyg. bo wszystkie cioty zwialy bojac sie hunta -.- ;s nawet nie pamietam czy byl/byla w naszej gildii ale jak tak to HUNTAD ! Adaś.
|
Cytuj:
Niech mnie sam/sama zabije Hehe :D pozdro^600 |
filmik nr.2 gotowy B)
|
comment please! :)
|
Piękne :D rzeczywiście ładna akcja (powtarzam innych, sry :()
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |