Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Update- Addony- Potwory :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92621)

mskras 31-08-2006 12:46

Update- Addony- Potwory :)

No więc: sorry jak było, ale szukałem

BTW: Jak wiemy, aby zdobyć addona potrzeba nam do tego różnych rzeczy, takich jak: bat wingi, wolf/bear paws(y), minotaur leather (chyba) itp.

I tu chciałbym się zapytać gdzie są duże respy tych potworków: batów, wolfów, bearów, chickenów...

edit: Aha, jeszcze możecie dodać do których potworków potrzeba Obsidian Knifa, lub (jeżeli istnieją) inne przedmioty.

ZąB 31-08-2006 14:11

A wiec tak wolfów jest dużo na północny wschód od Carlin w podziemiach z trollami, chikenów jest dużo w north port, baty spróbój na dark cathedral, misiów nie wiem gdzie jest dużo. Obsidian knife możesz używać na all minosach, lizardach i więcej niewiem. Myśle że pomogłem.

Kusnier 31-08-2006 15:18

hmmm... chickeny, greenshore, northport. Beary i wolfy zdecydowanie na polnoc od thais, a baty nie wiem moze na DC. Obsidian knife napewno do drag mino i lizardow. Pozdro

Martus The Tibia Player 31-08-2006 20:07

Obsiban Knife uzywac mozna tylko na Wszyskich Minotaurach i Lizadrach, Dragon, Dragon lord :) Addmon z plecakim albo kapeluszem niepamientam - 35 wolf paw 35 bear paw 35 honeycombs waspy najlepiej huncic kolo ab wolfy w thais kolo gh na prawo od wyjscia >>> beary? hmm tego niewiem nawet i chickeny jak moj poprzednik w nortport :)

Doktór Lewatywa 31-08-2006 20:27

Waspy masz koło Ab koło zamku, dwa poziomy. Chickeny to northport, a miśki chyba nie występują jakoś w grupach. Znam pojedyncze respy, ale masowo to nie wiem gdzie są. Baty są na DC (napewno)

GrimoR 31-08-2006 20:46

Beary można w dużych ilościach spotkać nie daleko orc camp na północ od thais,baty to na foldzie troche ich jest i ogólnie w różnych podziemiach.Minosy to chyba nie trzeba mówić ale jakby co to są w zamku,na foldzie,za ostatnią kopalnią kawałek na lewo jest dziura i tam pełno mino,archero itp...

P0zdr0.

Aolde Miko 01-09-2006 12:25

sporo miśków kręci się koło NPC Hardek ... tam warto poszukać, na wschód od niego - za rzeką - jest jaskinia wilków a na południowy wschód od niej troche os :) jakby ktoś nie wiedział ;)

Andrew 02-09-2006 20:01

Miśki - koło Thais
Wilki - w podziemiach prowadzących do MOLTS miedzy carlin a AB i na południe od Dwarven bright, w okolicach thais
Waspy - na zachud od Ab jest dzióra, raz na poludnie od thais
Netoperki - według mnie pod mont sternum, można też wejść do tamtych jaskiń przez odpowiednią kopalnie w kazo - pełno korytarzy z nietoperzami
Minosy - mintwalin. senja, wieza na zachód od kazo
Kurczaki - najlepiej założyć postać na rooku i tanio kupić piórka

mskras 03-09-2006 12:41

Wszystko do kupy

A więc sprecyzujmy:

Wolfy:
-dużo na północny wschód od Carlin, w podziemiach z trollami.
-zdecydowanie na północ od Thais.
-w Thais koło GH, na prawo od wyjścia.
-na wschód od niego [Hardka] - za rzeką - jest jaskinia wilków.
-w podziemiach prowadzących do MOLTS.
-między Carlin, a AB i na południe od Dwarven bright.

Beary:
-zdecydowanie na pólnoc od Thais- niedaleko Orc Camp.
-koło NPC Hardek.
-obok Thais.

Chickeny:
-Northport
-Greenshore
-Zbierać/Kupować na Rooku (pióra).

Baty:
-DC, DC i jeszcze raz DK! :).
-Folda

Waspy:
-Zachód Ab, niedaleko zamku.

Minotaury:
-Folda
-Mintwalin
-Senja
-Kazo

P.S.
Dzięki za odp. :)

FMF 21-12-2006 22:47

Wilki-na polnoc od Carlin ich troche lazi
Misie-na polnoc od Kazo jest resp z 3 Misiami:cup:
Osy-kolo ab kolo zamku
Nietoperze-DC i rozne ciemne zakamarki
Kury-na north port

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27.