![]() |
Screen dnia :D
http://img479.imageshack.us/img479/1...ibiibc0.th.gif
(kliknij na ten obrazek, aby zobaczyć w pełnych rozmiarach) Jak to zobaczyłem, omal nie spadłem z krzesła :D. EDIT: Niżej można przeczytać posty typowych polskich noobów, którzy tylko wykrzykują i przeklinają jak małe dzieci, a w ogóle nie myślą (najbardziej Kuśnier - spostrzegawczy jak moja babcia i proszący o spam - ciekawe po co? :|). Dla nich specjalna informacja: Chodziło mi o tego gościa po prawej (nick Don Mysza), który się "spierdział" na tego drugiego. Jak mnie wnerwiają takie cioty co tylko klikają i odrazu zamykają, bo im się nie chce czytać, rozejrzeć itp. Nic tylko płakać. PS. Popatrzcie też na tego kolesia na lewo ode mnie :D. |
Ale Pojebane <spam><spam>
|
Ja tam nieiwem o co ci chodzi czlowieku:( Nic nie widac na tym screnie:o
|
Chyba mu chodzi o to ze kolo sie nazywa Kaczynskiteam -.-
spam plx |
o boże myślisz że to jest śmieszne? też moge coś takiego zrobić i co będziesz leżał na ziemi i się zwijał ze śmiechu? wątpie to po prostu jest denne a ty to kolejny noob który myśli że pierdzenie jest śmieszne
|
Nie bylo smieszne :P
|
takie sobie ;] uśmiechąłem się xP
lol "kaczynskiteam" - bana mu :P |
Troszke humor mi chopak poprawil ;p
|
Yyy ale z was Banda slepych pedalow za przeproszeniem jemu chodzilo o tego kolesia co walnal poison fielda pod kolesia a byl zolty bo to non pvp i powiedz prruuuk ze niby pierdnal...EHHhhhh nie rozumiem po co taki temat wogole
Oo masz Obsidian knife gz:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |