![]() |
Vampir
Wiem że jest temat np. gdzie znajde danego potwora, ale mam proste i krótkie pytanie: Czy moge znaleść respawn chociasz jednego Vampira jeżeli niemam PACC ?
|
Jest w domku koło Dark Cathedral. Dokładnie niewiem, myśle, że pomogłem. Następnym razem szukaj -.-
|
wczoraj ja zalozylem temat o vampirze... bo nie bylo .. a wiec wystarczy poszukac..droga: tak jak na dark catedre tylko przy "lombasie" czy jakos tak ten mnich sie zwie idziesz w dol.. po drodze spotaklem orc ridera ghule skelety..do vampira nie doszedlem ... zawrocilem po spotkaniu z witch..
|
Jest vampir na FACC, w okolicy Dark Cathedral, ale idac w strone DC nie skrecasz przy Lorbasie tylko idziesz caly czas prosto, radzę iśc przy wodzie ;). Po drodze spotkasz orc rider'y. A sam Vamp respi sie obok domku... w towarzystwie witcha, skeletonow, ghouli. Nie radze oddalac sie od domku na wschod bo mozesz spotkac GSka ;).
|
na południowy-wschód od dark catedrall mniej więcej, poszukaj i nieodchodź za bardzo w prawo możesz GSki spotkać xd
|
Podobno jest na Isle of King czy jakos tak i takjak wspomnieliscie przy dark cytadel
|
Jak ktoś był na tym vampirze koło DC to czy mogłby dać mapki i pokazać jak iść na tego vamira żeby na natknąć się na GSa tam jest 1 vampir czy więcej?
PLS powiedzcei coś z góry THX B) |
Vampirek ma wygodny domek na plażyB) . Po drodzę natknąłem się na skeletony i ghoule. Ridery itp. są bardziej na lewo, a witch to już wogle nie wiem czy tam jest. GSy są bardziej na prawo, jak coś to bierz 3 parcele (najleiej 6 jak możesz) i właź na domek vampira.http://tibia.pl/earth.php
|
i oczywiscie nasuwa sie juz pytanie, "czy ze skilami ??/?? i mlvl ? dam rade zabic vampa" Plx odp. jak poszukam cos to edytuje i wrzuce
|
jest za dark catedral... tylko respi się "trochę" wolno ...
|
Cytuj:
|
Mapka
Podaje mapke tego vampa:P bo duzo osob o nia prosi i nikt tego nie robi;) wiec jak to czynie:] :
http://i71.photobucket.com/albums/i1.../vamp_facc.jpg Pozdro, Vode~ |
Jst tylko jeden resp dla faccow.
A mianowicie znajduje sie na niebespiecznym teren czyl PoH. Ale nie uwarzam zebyscie spotkali go samgo. w jego obecnosci bedzie conajpniej 1gs albo i wiecej |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |