![]() |
Blood Hity po update
Jak często trzeba teraz zadawać blood hity aby rosnął skill(knightem oczywiście). Wydaje mi się, że po 10-15 sek skill przestaje rosnąć ale nie sprawdzałem tego dokładnie. Jeśli ktoś wie to prosze o pomoc:baby: . Z góry thx
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bo z tego co widze to skill przestaje rosnąć dużo wcześniej ;/
|
Słuchaj, powiedzmy żę atakują cię dwa trolle. Po 30 uderzeniach włącza się tak zwana "Blokada Licznika". I teraz gdy ona się włączy to nie musisz zadać blood hita obydwom tylko jednemu, a drugi troll będzie mógł spokojnie cię atakować dalej.
Po Update jest tak samo. Po 30 uderzeniach włącza się blokada. U trolli jak wiem to co 4 uderzenia rośnie skill shieldingu. Np. Liczysz do 4 i na czwórce rośnie skill. Teraz rozumiesz ?? |
Autor tematu ma racje, wszak cipsoft od dawna mowi ze nie popiera skilowania wiec zapewne blokada licznika zostala zaostrzona. ;)
|
Właśnie że nie bo ja nie zauważyłem żadnej zmiany w treningu. 30 uderzeń i włącza się blokada i tyle.
|
Wlasnie skilluje na trollach nowym knightem piszac tego posta i widze wyraznie ze blokada wlacza sie po 20 uderzeniach. (skille -30 wiec widac dokladnie kiedy skill rosnie)
|
No tak ale u trolli zauważyłem że dopiero po 4 uderzeniach rośnie skill więc licz sobie i dopiero wtedy pisz.
|
Cytuj:
Topic: Musze sprawdzić knightem na skillach 10 :) Jak pisalem temat to wydawalo mi sie ze trzeba częściej blood hity ale na skillu 37 więc nie jestem pewny dlatego czekam aż mi ktoś odpowie:) |
No to policz sobie hity jednego trolla skill rośnie u każdego lvl skilla co 4 uderzenia. Jeżeli skończy się rośnięcie skilla to będziesz wiedział po ilu hitach będzie potrzebny blood hit.
|
Cytuj:
|
Dobra może jest inaczej na każdym skillu ale tak trudno sobie policzyć od pierwszego hita co ile rośnie skill ?? Aż takie to trudne ??
|
Cytuj:
Topic: Teraz testowałem na niższych skillach i wychodzi mi że około 15 chmurek po blood hicie rośnie skill....prosze aby przetestował to jakiś bardziej doświadzczoby gracz B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem czy po ostatnim update jest wieksza blokada ale to ze cipsoft nie popiera treningu to fakt niepodwazalny. |
nie..... blood hity sa takie jak wczesniej tylko moze wam sie wydawac inaczej bo macie wieksze skille to all.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |