![]() |
Graficzki =)
|
oo, bardzo nice graficzki ;)
|
Na temat tych przerysek Looney Tunes itp się nie wypowiadam bo nie ma o czym, a co do tych dwóch nowszych to rety, zmniejsz je bo nie widać nawet o co chodzi.
Na pixartach się nie znam, ale wyglądają przyzwoicie, przynajmniej powyżej średniej ;) EDIT: ok dzięki za zmniejszenie w imieniu wszystkich użytkowników :p |
Wiecie czego nienawidze? Jak ktoś mi coś wmawia, w tym przypadku że odbijałem te rysunki. X(
|
Cytuj:
Co do nowych rysunkow. Pierwszy tez jest przeryska - chyba, ze rysowales calego stfforka z pamieci. Zobacz tez, jaka jest roznica pomiedzy ostatnim, a reszta. Lewa dlon jest dziwnie powyginana i nie mam pojecia, jak on trzyma ten napoj(?). O prawej sie juz nawet nie wypowiadam. Czemu postac ma szyje przesunieta w prawo? Jakos tak dziwnie. A lewy bark w ogole przystaje do tego ciala, czy nie? Stad tez Blacko wywnioskowal (imo. slusznie), ze wczesniejsze prace, to odbitki. Tez tak zaczynalem. Z czasem powinna sie wyrobic wlasna kreska, ale na to trzeba czasu i duzo cwiczen. Co do pixow, to tez sie na owych nie znam, ale sa mile dla oka. Powiem bardziej doslownie - wychodza Ci lepiej, jak ten Twoj szkic. Nie chce Cie w zaden sposob obrazac. Czysta krytyka(?), nic wiecej. Cwicz dalej. Wiecej grzechow nie pamietam... |
Cytuj:
|
Plagiat jak h.uj go strzelil -.-
Sadzisz ze userzy z tibia.pl nie są na rp-online ?? Może ta stronka cos ci powie www.rp-online.yoyo.pl Twórcą tych grafik jest Caddie. Ban dla tego pana... |
Xxxxxxxxxx
|
AAA to looz czlowiek :D:D
Na rp sie pytalem czy to ty, dlugo nie odpisywales wiec wiesz xD Sorry za nieporozumienie xD Pozdr0 B) |
Po pierwsze: opiernicz za wklejenie calej pracy jak lecialo, a nie danie miniaturki z imageshack, or smth.
Po drugie: Kto to widzial lekcje projektowania na kartce w kratke? Po trzecie: Moze nie masz wprawy, ale caly rysunek jest jakis taki pokrzywiony. Postaraj sie bardziej, to nia maja byc minuty roboty. Zle katy, pokrzywione, na odpier..nicz. Na dodatek jest ucieta, bo kartki zabraklo. Im dluzej na to patrze, tym bardziej odpycha mnie od ekranu. Postaraj sie dluzej siedziec przy pracach i pozniej je tutaj umieszczaj. Ja tez mam pare prac, ale widze, ze sa do kitu i ich tutaj nie daje. Zrob to samo. Cwicz, cwicz, cwicz. Wiecej grzechow nie pamietam... |
To był pierwszy rok, na kartce w kratke prościej sie rysuje, a ta lekcja nazywała sie "rysunek od ręki" miałeś rysunek w głowie kartke i ołowek, zazwyczaj takie prace robi się na kartce A4 przy pomocy linijek i rapidografu...
|
Dla mnie super prace.
|
Łał Looney Toones rox! xDDD Ale te grafiki tibijskie pierwsza klasa ;D (co prawda gdzieniegdzie brakuje czegos ale cool ;])
|
Świetnie
Looney Toones Super żadnych bochomazów i w ogóle8o
Inne prace też fajne Ale najbardziej mi się podobają grafiki do tibii :dance: PS.Moge ich używać w fake'i??? plz |
Bardzo ładne
Nie ma co masz talent. W szczegóły nie wnikam. :p
|
Xxxxxxxxxx
|
Grafiki są genialne i tyle o nich, ale napisze o czymś innym.
Widać tutaj piękną ewolucję, grafiki sprzed paru lat - Sylwek, kojot itd, czyli kreskóweczki! (i lovin it swoją drogą ;)), graficzka sprzed roku, Tażan! Nadal kreskóweczka, ale już troche bardziej in plus :P A najnowsze, demony, kreffff, pożoga i ogólnie cód, miód i orzeszki felix ;) Maluj dalej :) |
Rozwijasz się...
Co jak co ale mieczyki to Ci genialnie wychodzą... :p
|
baaaaaaaaardzo fajny drugi mieczyk wprost cudowny
minotaur(chyba to minotaur jest co nie?) tez zajedwabisty ;p |
Xxxxxxxxxx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |