![]() |
Palek
20LVL K ARMOR CRWOSN HELMET CROCODILE BOOTS SCRAFT P LEGSY (BOW LUB X-BOW) na czym mam expic dam rade tarantuli i czy moge draga solo brac skille zaraz 60/35(slaby bo na monku trenie :P)
|
! Witam ! Tarantuli dasz rade z xbowem , ale drag solo ...... to juz inna historia :( ( no moze z blokerem cos by ci wyszlo , ale watpie ) . Najlepiej to se idz na cyce w mount sternum i poexp jeszcze na 30 lvl i idz se na gs z blokerem :cup: . |
na skilach 60 spokojnie zsolujesz draga. ja solowałem na skilu 58 z arrowsów:evul:
|
na skilach 60 mysle ze mozesz sprobowac pojsc na dwarfy guardy... gorzej jak cie obkraza ale z daleka mozesz je bic no i z blokerem na dragi ;)
|
omg ślepy jestes? wchodzisz na forum patrzysz temat "Gdzie expic z XX/xx skilami" i co robisz?? tworzysz nowy temat o.Oomfgmgmgmmg
|
@up
nie wiem czy zauwazyles ale malo osób tam odpisuje |
Cytuj:
|
Re:
Drag na 20 lvlu, 60 skill...xbow/bow zasadniczej różnicy na takich skillach nie ma, draga ubijesz ale to będzie waste. Bić dla satysfakcji że sie UBIŁO to można ale huncić zawodowo na twoim lvlu/skillach to nima sensu ;]
|
dasz rade go ubić; ale lepiej weź xbow zejdzie znacznie mniej bełtów niz strzał ci na niego
|
Wybaczcie rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie ale qr*** nei bojcie sie tak tego draga X( X( ja wzialem solo na 20lvlu 55 dist poszly mi tylko 2 uhy, nic takiego sie ne idzialao uciekalem po skosie i poszlo mi latwo aczkolwiek trzeba jednak uwazac i umiejetnie manewrowac, tarantuli tym bardziej dasz rade. :]
|
THX
A gdzie moge expic spokojnie zeby mnie nie zabili i zeby szybko % lecial?? |
na facc jedziesz na guardach exp zaj$&$&^y a lot tez wiec powinno sie zwrucic chyab ze masz pacc to wtedy tomb na -2 albo scaraby
|
PACCa nie mam :(
|
Tarantula to scierwo wiec uwalisz migiem.
co do draga - jak koledzy wspomnieli tez nie masz sie co bac bo 20 pall ma bodajze 305 hp a wiec jest niemozliwe ze ci walnie takie kombo. ja moim 14 pallem z 60 distem z kuszy ubilem go (jednak byl moment ze mialem 4 HP!) :) |
To chyba sprubuje go ubic :P
A gdzie jeszcze moge bez problemów expic zeby mnie nic nie zabilo(oprucz kopalni)? |
dla facc to chyba tylko kopalnie ;S
BTW, draga ubij w kanionie kazzo, mozesz latac wokol drzewek i naparzac z xbowa, wez ze 4 uhy na wszelki wypadek |
Cytuj:
|
Lol
Po pierwsze co to znaczy ze mam słaby shield bo na monku trenilem ???Ja trenie od samego poczatku na monku i mam skile 72/58 lvl 32?? Bo biore na siebie 2 trole zawsze przy skilowaniu. Po drugie drag nie opyla sie tylko dla sportu na twoim lvl . Po trzecie jesli chcesz expic idz na DC(dark katedra,lub katedra...dla noob).I to wszystko.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |