![]() |
Anni 4x EK :)
Anni by 4x EK, ja bloczylem. Comment plax^^
http://rapidshare.de/files/31478301/anni4ek.rec.html |
Nie wiem moze jakos to dziwnie zabrzmi.. ale cos tu brzydko pachnie... a to tym razem nie ja :D
rec.html? |
@up
omg i co z tego ze rec.html oO ? @topic No niestety. Powodzenia nastepnym razem ^^. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli sie nie znasz !!! BR ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!? ?@!@#$1231211 One one one !!?1/!? 1/1 Robili go na hotkeyach ? Bo nie wiem czy ściągać : ) @down Thx to nie ściągam syfu : ) |
@The Shodow
Popatrz sobie jakie sa koncowki w innych filmach i bedziesz mial pewnosc ;] @Sowa Tak na hotkeyach : ) @Lokor Co z pozostalymi ? Przezyli ? : ) |
ah noobki kochane ;] widac ze nigdy z rapa nie sciagaliscie <lol>
topic@ ładny szybki dead ;] jeszcze drugie tyle i demce mialyby moze yellow no nic GL Next time :P moze akurat ci sie nie spieszy ale jak na moje oko ten sca to pozyczony ;) |
@Lokor
Jak nie teraz to innym razem ale sie wam uda :D "SU KA" <--to nie znaczenie doslowne <zauwaz spacje> |
naby, do tego sie bierze bota -.-'
|
Cytuj:
Lokor aby wam się nie poszczęśćilo : ) bo jak używasz Hotkeyi to żal br :> JEżeli będziesz robił to ręcznie to sie uda: ) Que Passa? |
Cytuj:
|
Nikt nie używał hotkeyów, co widać dokładne choćby na początku filmu (u mnie) a potem DOKŁADNIE widać, żę bursty lecą, wiec nubs stfu plax. Reszta teamu też padła, demy były na nas wk**wione xD
|
@topic
szkoda że wam się nie udało ale było nieźle, może next time... ;] @sowa Przeginasz z deka uważaj bo dostaniesz warna od modków za te all wyzwiska i osobiście proszę cię o większą wyrozumiałość. |
Cytuj:
|
Szkoda że Ci się nie udało ;/
Ktoś ukończył? Czy all padli? I powiedzcie o co chodzi z SU KA :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Lokor Bass mi napisał, że na hotkeyah. Cytuj:
Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Szkoda deda, GL next time. @Sowa -->To tylko joke byl ;p |
Cytuj: