![]() |
Jak expic palkiem na Dragon Lair
Filmik powstal na prosbe mojego qmpla, pokazuje jak expic palkiem na smokach. Ukazuje wyczyszczenie 1 respu, wiec nie jest dlugi trwa niecale 20 min-.-
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11223 Mam nadzieje ze komus sie przyda. |
Fajny poradnik:D Mam jeszcze pytanko : Czy koszty huntu się zwracają?
|
Cytuj:
Koszty zwracaja sie mniej wiecej za zloto/steel helmet/broadswordy/kusze. Pozostale rzeczy takie jak tarcze i mace ida juz na +. Dodatkowo przez godzine zawsze spadnie pare rarow wiec jak dla mnie jest to bardzo oplacalne. |
Cytuj:
A to chyba ze 7 lat temu nie? |
Jemu chodzi o rary w porownaniu z mace, broadswordami i kuszami. Porownaj sobie wartosc dragon shielda czy woi'a z mace i nie wypowiadaj sie idiotycznie na tym forum.
|
Cytuj:
Ja wiem oco mu chodzi, ale wpadnie tu 35 palik i pomysli, ze rary jakies lecą (skoro tak twierdzi 80 royal). A tak na boku, to nie wypowiadam sie idiotycznie a ironicznie. |
ludzie skanczcie glupia dyskusje :P obaj macie racje^^
co do filmiku: to chyba podobne co na ankh dragi na polnocnym respie no nie? ;> |
Dla wyjasnienia:
Wspomniane przeze mnie rary to Wand of Inferno Dragon shield Dragon hammer mozna jeszcze dodac serpent sworda. Mysle ze to zakonczy dyskusje;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |