![]() |
Fake game - komentarze
Zauważyłem, że w temacie "Fake game" zaczęło pojawiać się coraz więcej komentarzy. Dlatego aby uniknąć dalszych postów pozbawionych zgodności z regulaminem tutaj piszcie komentarze.
|
Fajny pomysł.:D I fajna historyjka.;)
|
ja sie boje konca tej historyjki :p
|
topic@ OK
to pytanie: czego ten wilkołak wygląda jak jakis golem? lepiej by wyglądał przerobiony wilk |
Hmm... to dobre pytanie :P Ale jak takiego dali to trzeba kontynuowac...
|
Fajny pomysł i fajna historyjka ;)
|
Pomysł fajny ,fajnie wygląda ten wilkołak ;) , sam mam pomysł na kontynuację ale nie umiem robić fake'ów :( Gdyby nie ta mała przeszkoda(czy ja powiedziałem mała przeszkoda?Przeszkoda większa od Mount Everest :P ) To bym zrobił ciąg dalszy, a mianowicie następna noc :P
|
@Up
Fake każdy umie robic. Ale jeden gorzej a inny lepiej więc trenuj baw się w paincie ! A może niebawem ty też będziesz zamieszczał @Topic A co do komentarza mi też się to podoba :P Musze coś tam wykombinowac ;> |
ech... a już nagrobek na ten temat dobierałem ;) może wreszcie sie ożwi przynajmniej na tydzień...
|
EEeee Sezu ta tarcza to chyba zaduza nie :P
|
wkoncu fake game nie zniszczony prz noobów :P
|
cycu
czemu na twojej scenie wszyscy ludzie są przepołowieni? takie małe spostrzeżenie :D |
Ja chyba wiem, bo przepołowieni ludzie są pro :evul:
|
Hehe
Drak@ Tak zrobiłem żeby bylo hardkore jak Celoz w fake game zapisał xD Aha, sorka że miasto takie krzywe :( |
dodałem fake. był gotowy właściwie był dziś rano ale jakbym dorobił efekty to już dawno autobus byłby przy szkole :<
|
Nie lubię pisać double psotów, a szczególnie w tematach typu fake game - a więc róbcie następną część prosze :)
|
Niebawem zrobie niebój nic ;] Tylko musze pomyślec co dalej :PP
|
Celoz tak napisałeś że przepraszasz za to rozmycie i wygląda jakbyśmy mieli wadę wzroku :) Taka mała sprawa, ja mam wadę wzroku :D Koniec off topa i sorka za to(może i off top ale mały :) ).
A co do oceny tej gry to jak narazie ładnie to wam wychodzi :) |
Nie wiem ....
.... czy to tylko ja wy też nie widzicie ostatniej pracy sezu?
;( ;( chciałbym coś zrobić ale nie wiem jak wyglada miasto po dostatecznym zniszczeniu;(;( |
sorry
Usterka naprawiona
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |