![]() |
Kostka (Dick)
Mam do Was pytanie. Skąd można zdobyć kostkę do gry?
Słyszałem że z Venore ale nie wiem dokładnie jak i gdzie. Jeśli to QS to proszę na PW. Pozdro |
Kostka do gry (Dick) wypada z Pirate Maraudera.
Pzdr. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Zazwyczaj sie nie ma ;s, lepiej kupić od kogoś za 1k |
@Up
Własnie że nie lepiej o_O Zagrałem 6 razy i wygrałem 3 kostki :X |
A w jaki sposób się gra??, i czy to jest też dla FACC??:baby:
|
Leci z Pirate Maraudera albo polecam grać w Venore 8o
|
o qrwa nie mogę "dick" - nie no spox, fajna zabawa jest z kostką. Ja kupiłem za 1.5 K :].
|
Kostka to Dice, a nie CENSORED - Dick ;D
Dick to niekoniecznie kostka chociaz... Przynajmniej już wiem dalczego wypada z Pirata Maru~ ;D Tak na serio to można ją wygrać w Veno, trzeba tylko odpowiednio zagadać... Oczywiście musisz przygotować się na sporą sumkę kasy, ponieważ wątpie aby ksztowało cię to tylko jeden los (100gp), ja akórat miałem farta i raz zdobyłem za 1.5k a drugi raz za 800gp... Niestety ci którzy niemają szczęścia (oczywiście nikomu tego nierzycze), mogą grać w nieskończoność i wydać do 5k (mała przesada :p)... |
Dick to po prostu po angielsku kutas8o plx no ban..Kostka to DiceX(
|
Cytuj:
Ja wygrałem moją za 400gp, kolega zagrał łącznie 5 razy i wygrał 4... (no, ale on jest wogóle "alien" - nie znam nikogo innego, komu udałoby się sprzedać 28 skull candle za 25k... ) |
"dick" <---> Omg-.-
Ja mam cala kolekcje tych rzeczy typu Dice
1. Dice 2. pirate bag 3. Light shovel 4. bandana 5. treasure map |
A gdzie trzeba zagrać, żeby wygrać kostkę?
|
Moze sproboj w domu publicznym? 8o 8o
@UP w Veno ^.- |
Cytuj:
|
Dzięki, nie wiedziałem dokładnie. Teraz już wiem.
|
Wygrałem kostkę za pierwszym razem, po prostu trzeba mieć szczęście^^
|
2.6k wydane i jedynie jedna kostka..
|
Ja na pierwszą wydałem 1k, na drugą 500-800 (dokładnie nie pamiętam) 3cia za 100 gp a 4 za jakieś 300. Wniosek? Jeśli chcesz wygrać to zaopatrz się w troche platynek. Ale chyba grać opłaca się bardziej niż kupować, bo gra zajmie 5-10 min max, a kupowanie troche dłużej.
/Kosher |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |