![]() |
Lubicie Pokemony?
czy llubicie pokemony?
Ja osobiscie nie... |
Pokemony? Pikachu wybieram Cie! Aaaaa! Elektryczny shock! Cios prądu <bzzzzt>. Ha ha ha!
Bulbazaur leży! Zwycięzcą został Ash! Pokemony? Me love Poke! |
poke poke
pika pika pikanOOb.. --.--
nienawidze tego badziewia |
ikachu na prezydenta!!!! On jest taki sexy taki silny. Zawsze ogladam pokemeny, nie przegapilem zadnego odcinka. Pokemony rlz!!
|
Ja kiedyś malowałem pikachu na kartkach...
... a potem dorysowywałem wbite topory, piły łańcuchowe i duuuużo krwi :berserk:. |
Cytuj:
________ Oczywiście uważam że się bardzo nabijasz w tym poście:P |
Ja ByŁem Kiedys Maniakiem PokemonÓw KupiŁem Sobie Nawet Pikachu Za 1000 ZŁ Lol!!!!! :d Wszystko Mam W Pikachu Figurek Ponadd 200 !!! Loll Teraza Sie Zastanawiam Dlaczego To Mnei WciagŁo I Tak ZawirowaŁo W Gloowie?
|
|
jesli chodzi o serial to nie ale gierki na gbc i gba sa calkiem spox ;]
|
Beznadziejny temat, ale można się pośmiać ^^
@TOPIC: Nie lubię pokemonów poza tym, że śpiewamy zawszę z kolesiami te piosenkę z pokemonów :). |
loooooool
ja ze tak powiem jestem na to za stary :P gdybym sie urodzil kilka lat wczesniej moze bym sie zalapal jeszcze na manie na punkcie pokemonow... ale sie na szczescie juz nie zlalapalem :D:D:D Nigdy tego nie ogladalem, nie mam na ten temat zdania ;)
|
Ja z pokemonow lubie sie posmiac :)
A szczegolnie z Asha i Misty :P Oczywiscie niemowie tu o smiechu ironicznym tylko szczerym smiechu :) (serio!) |
pokemon=wielki kit :berserk: NIE lubie tego chłamu poniewaz to popier*** Gówno i nie musze sie tłuamczyc czemu !!!!!!!!
|
Heh
Nie ma co pokemony to najgorszy chłam!! PIKA
PIKA PIKA CIUUUUUUUU |
Pokemony jusz wyszły z mody wienc za nimi niepszepadam.
|
Jesli ktos moze niech da + do reputki ... jacys kolesie sie na mnie uwzieli i dajom non stop - wiec prosze o +
|
OMG
Zakładasz temat o pokemonach chociaż sam ich nie lubisz a chcesz o nich gadać :P BTW.Ja też nie lubi pokemonów, mogłeś zobić sonde. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |