Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Rok Szkolny Vs. Tibia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92898)

Grelondas 01-09-2006 16:03

Rok Szkolny Vs. Tibia

Za pare dni nadchodzi rok szkolny i ciekawi mnie jak wy będziecie sobie radzić z wielkim i odwiecznym problemem :] czyli nauka vs. tibia. Dlatego założylem sonde i ciekaw jestem wyników. Zapraszam do głosowania !

Goku_Sayian 01-09-2006 16:05

szczerze mówiąc nie mam żadnych problemów w szkole, wiec nic sie nie zmieni, moze poza tym ze nie bede grał rano tylko po poludniu O.o

Mroku 01-09-2006 16:06

Ja bede robil tak:
od rana nauka
popoludniu juxz bede wracal do domu czyli odrabianie lekcji,dziewczsyna etc.
wieczorwem tibia :D <jupi>

Nikast Shynix 01-09-2006 16:10

Ja nie mam tego problemu, bo nie gram w tibie ;]

Duke Dran 01-09-2006 16:11

U mnie tibia tylko w wolne i "włikendy" a tak to nauka albo nic nie robienie (przynajmniej nikt się nie pruje, że w coś gram zamiast się uczyć).

Xeradus 01-09-2006 16:33

Zawsze coś tam odpisze, a 1 pała to nie problem 4h dziennie.
Przed ważnym sprawdzianem/kartkówką niekiedy wcale, a takto zawsze sie cos odpisze ;) Jakoś się wyrobi na tą średnią 3,8 - wystarczy jak dla mnieB)

Zalgadis 01-09-2006 16:35

niegram w tibie od roku a na tibia.pl bywam często ;p

Celoz 01-09-2006 16:35

koniec z tibią w roku szkolnym :< może później jak sie będę nudzić to z godzinke pogram.. aff co ja was bede oszukiwać, nic nie mówie bo nie dotrzymam tego :P

Aris 01-09-2006 16:35

soboty i niedziele jak bedzie czas ;) ( zaczyna sie liceum wiec sam niewiem czy bede gral :) )

Arathorn 01-09-2006 16:43

Po prostu nie grać w tibie :p

Knight Darx 01-09-2006 16:51

1h dziennie a w weekendy wstac,zjesc wloczyc kompa zobacyzc kto jest na gg wyloczyć kompa wyjść na dworek na 4h wrocić zjeść grać w tibie zjeść.

Szkut 01-09-2006 18:30

Wiecej spedzam na cs (mixy,cw) ale na tibie tez sie znajdzie czas ;p

-niegrający- 01-09-2006 19:48

Nie gram w tibię ale powiem wam szczerze...w mojej nauce nic się nie zmieniło, a nawet się pogorszyło. Pierwsza klasa - 4.4 (grałem), druga klasa - 4.1 (nie grałem :o)
Więc sądzę że tibia nie przeszkadza w nauce (a nawet widać pomaga :D) tylko poprostu trzeba umieć znaleść czas i na nauke i na tibię.

Nervvusek 01-09-2006 21:17

-niegrajcy-

Masz Racje ;]
A ja mam sie teraz przejabnie nawet nieiweim czy 1 h dziennie pogram moze rano troche;/
Problem to Bierzmowanie ;..Egzamin;..... ;[[;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
;]

Excalibug 01-09-2006 21:21

A mi sie tibia nudzi chyba retired ale tym razem 4 ever ;( ;(

Kajulec 01-09-2006 22:39

Plany są wielkie, czyli nauka, a Tibia tylko w czasie wolnym. Ale plany planami, wyjdzie jak zawsze. Czyli grać będę kiedy będzie czas, a uczyć i tak się nie będę.. a szkoda, bo chciałbym. Muszę popracować nad swoją silną wolą.

kaczi 01-09-2006 22:43

A czemu nie ma opcji "Nie gram w Tibię"?

Tak to zaznaczyłem, ze mam w dupie szkołe ;)

Rooker666 02-09-2006 00:02

Zapewne znajdzie się 1-2 h na granie ale nie więcej ponieważ new school i dużo nauki wogóle sux

maszter321 02-09-2006 00:09

Kod HTML:

Zawsze coś tam odpisze, a 1 pała to nie problem 4h dziennie.
Przed ważnym sprawdzianem/kartkówką niekiedy wcale, a takto zawsze sie cos odpisze  Jakoś się wyrobi na tą średnią 3,8 - wystarczy jak dla mnie

Szkoda ze zaniedbujesz nauke w koncu to wazniejsze niz tibia.A srednia 3.8 to jest strasznie niska chyba ze oczywiscie jestes w liceum bo jesli gimnazjum to zal mi ciebie.

Woojt14 02-09-2006 00:32

Cytuj:

Nie gram w tibię ale powiem wam szczerze...w mojej nauce nic się nie zmieniło, a nawet się pogorszyło. Pierwsza klasa - 4.4 (grałem), druga klasa - 4.1 (nie grałem )
Więc sądzę że tibia nie przeszkadza w nauce (a nawet widać pomaga ) tylko poprostu trzeba umieć znaleść czas i na nauke i na tibię.
Nie ma co się dziwić :) Poprostu w 1 klasie jest powtarzanie wiadomości z podstawówki, a 2 klasa to już nowe tematy(oddzielone grubą kreską od tematów w 1), które będziesz pisał na teście.

Cytuj:

Szkoda ze zaniedbujesz nauke w koncu to wazniejsze niz tibia.A srednia 3.8 to jest strasznie niska chyba ze oczywiscie jestes w liceum bo jesli gimnazjum to zal mi ciebie.
Średnia nie zależy tylko od wiedzy, tylko od szkoły, klasy i nauczycieli :)
Znam niektóre osoby, które kończyły szkołę ze średnią 4.8+, a w nowej klasie(klasa większości złożona z takich własnie osób) ledwo przekraczały magiczną strefę = 3.5. Bodajże jedna osoba miała świadectwo z paskiem -.-.

A ja ? W tym roku(szkolnym :P) mniej Tibii niestety :( Może od czasu do czasu w weekendy. Wolę wziąc się od pierwszych szkolnych dni za naukę i później nie mieć braków i mieć spokój. Mój sezon tibijski to maj - sierpień :P W tym okresie nadchodzącego roku zastanawiam się nad kupnem PACC-a :d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25.