![]() |
Czego nie można na isle of the kings?
Chciałbym wiedzieć za zrobienie czego będe musiał zaplacić kare na tej wyspie i czy za wejście do bibliteki czekają mnie jakieś konsekwencje.
P.S. Ktoś wie jak otworzyć te drzwi na parterze z kolorową klamką? @down O monkach to wiem :/ ale ta biblioteka chętnie bym do niej poszedł ale nie chcę płacić :/. P.S. Masz repa + :) za pomoc(zwłaszcza z tymi drzwiami to fajna alternatywa dla ghoustlandu :) ) |
Na pewno nie można wejść na piętro z monkami, oraz CHYBA nie można zabić psa ani świń (ale nie jestem tego pewny). Żeby wejść za drzwi na dole, trzeba odopowiedni porozmawiać z opatem Costellem (ale dalej ciii, nie mówimy o questach:) )
|
Za otworzenie pewnych drzwi placi sie kare 500gp a ja psy i świnie rypałem i nic sie niedziało!!!
|
Za otwarcie drzwi płacis 500gp, a za zabicie chociaż jednego monka 1000gp. Żeby zapłacić podchodzisz do tego NPC monka, na parterze i mówisz:
hi crime yes No i wracsz do domku bez 1k :P |
a jak niemasz tego 1g to niewracasz czy co ...?
a te dzwi to nie quest jutro wzuce jak mozna je otworzyc bo mam na filmiku tibi cam |
Cytuj:
|
Jak utluczesz jakiegos monka i nei chcesz placic to zrob poprostu teleport ;p Ale gdy sie teleportniesz to juz na ta wyspe nie wrocisz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |