![]() |
Co Ma zrobić??
Hej. Mój kumpel i ja mamy problem. pewnego razu chcialem kupić v-shielda. niestety mialem czas na expienie a nie latanie po depo z ofertami. dałem więc mojemu kumplowi 30k bo jego "kolega" twierdził ze sprzeda mu za 30k v-shielda. Kolo ciagle go wrabiał , muwiac ze nie ma czasu, ze expi, ze jest na darashi co było nieprawdą bo mial facc'a. zakupilem więc exive i zaczelismy go szukać. gdy go znalezlismy powiedział ze idą do depo sprzedać v-shielda. kolo ciagle go gonił raz zeby poszedl z nim do banku, raz do depo i tak w kółko.teraz chce go wrobić ze uzywa Marco(multiklijent czy jakoś tak) ponieważ mamy takie same ubrania . Ja ani mój kolega nie uzywamy i nie wiem co zrobmy jeżeli ten ów Jego "kolega" zreportuje nas do Gm'a. Nie bardzo będę wiedział co napisać mu wtedy ponieważ nie chce bana dostać na miesiac (lub 3 chyba) . Mam postać 28 lvl i szkoda mi go. Wiem ze on moze skłamać tylko jak dowiec prawdy ze nie uzywamy tego multiklijenta??
|
Zanim Ty będzie musiał udowadniać, że on kłamie, to najpierw on musi udowodnić, że mówi prawdę. A z tego co czytam to dowodów na to, że czegoś używasz nie ma. Więc możesz być spokojny.
|
wlasnie teraz kolega zrobil screeena jak koleś muwi ze jak nie da 10k to napisze do GM'a o tym. wiec my juz mamy dowód , a czy jeżeli on napisze do GM'a a GM sie dowie ze nie uzywamy i on kłamał to czy tego gracza spotka kara?? Przynajmniej to nie polak tylko Br. Jak ja nie lubie niektórych br.X(
|
Właśnie mnie i mojego udawanego "kolegi" tyczy sie ta sprawa. Kupiełem od niego kiedyś wand of dragonbreath. Jak sie dowiedzialem że Miki Montana (kolega up) chciał kupić v-shielda o spytalem mojego kolegi czy ma. Powiedział że ma tylko że ja wtedy kasy nie miałem żeby kupić. Wkończy dostalem te 30k od Mikiego i chciłem dziś kupić tego shielda ale ten najpierw że brakuje 8% do 25 lvl więc musze na niego poczekać. Goniłem za nim przez 30 min zamin on to uzbierał. Potem goniłem za nim depo-bank razem z Mikim to mi próbował wmówić że używam MC i starce tego knight`a (Mikiego) jeżeli nie dam mu 10k. A tu jest screen.I skończyło sie na tym że sie wkurzyłem i powiedziałem "bye noob".
|
@ Up
Screen to zadny dowod, latwo mozna podrobic. |
Cytuj:
|
Jeżeli nie screen to co ?? Może IP pomoże tylko będzie problem bo obaj mamy wewnętrzne :/
|
Cytuj:
|
Przepraszam bardzo, to co w końcu jest Waszym celem. Nie dopuszczenie do tego abyście Wy dostali bana, czy załatwienie bana temu kolesiowi? Bo już się pogubiłem.
|
spookojnie, zanim gm zareaguje to mina lata bo takich zgloszen sa tysiace.
A pierwsze wlasnie jak bylo juz napisane pierw on musi udowodnic ze ty taki program posiadasz co jest nie mozliwe i wile osob nosi takie same stroje na znak przyjazni itp. |
Cytuj:
|
@Up
Nie macie się czego bać:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |