![]() |
Xerena fight >> Pada jeden z leprzych ;>
http://rapidshare.de/files/31619533/Xazez.rec
Zapraszam do komentowania filmiku :> Jeszcze padło dwóch, postaram sie znalesc filmiki u znajmoch i umiescic na forum. |
B. ladnie lubie takie akcje :D:D Lubie tez to ze najpierw ganiaja cie takie kozaki a potem zgasik :D:D <bravo> spoko filmik. ;)
|
HAHAHAAA Masslog rocks...
No i loot nawet good ;) |
Powiedz chociaz, ze film jest nie twoj. I to 'leprzych'... [email protected]
@Topic Filmik widzialem wczesniej. Stary sposob trapowania, ale skuteczny. Pozniej padl 111 rp- degarn, ktory wszedl podobno na deserta do przejscia bez wyjscia ... |
Goodjob ;>
|
ostro dawaj more :D
|
Móglby ktos dac rehosta na tibicams? Prosze:D
|
Tengu go home ! Chętnie bym pogratulował oprawcom osobiście, ale żal mi wychodzić na 33 lvlu na Maina ;) Ładna akcja...
Cytuj:
@Down Całkiem możliwe - widziałem kilka filmików z tym słowem, ale zawsze czytałem "snake", hehe - widziałem, to co chciałem widzieć :P Racja. (choć zawsze to lepsze, niż "leprze" ;)) |
ten hlvl, tak jak niemal kazdy, byl zbyt pewny siebie
godne podziwu zgranie, ladna akcja ;) |
Haha niezle go zalatwili ;D
@- prodigy -: to sie nie nazywa "Snake attack" tylko "Sneak attack" jak juz xD |
aj am ma hunetd od jay :P wiec sie nie ciesze :) ale cieszy mnie fakt ze jay jzu sobie nie pograja na xerenie mnie w ten sposob 5x zabili raz tylko miedzy carlin a folda mialem szanse uciec ale nie mialem run po ostatnim dedzie wiec padlem ponownie jay to PA leja mnie za nic a xazez to moj pro :P elan kazing tez ale on sie nie udziela :>
|
czemu maja sobie nie pograc ? wiesz ilu JA SAM MAM CHętnych zeby stanac po stronie Jay'ow ?
|
hehe wlasnie gadalem dzis z jednymz Jay'ow, mimo ze jestem providerem Tengu to big GZ dla nich :D trzeba jednak miec i odwage i skilla zeby zabic 100 ms & 111 Rp, zwazajac ze chyba tylko Hee'Jay ma lvl wiekszy niz 45 o.O
|
obejrzalem - buahahuuahuha co za baran - bez urazy panie Xazez ;< fajnie to wygladalo jak nagle wszyscy online sie zrobili - GRATKI
ma ktos filim jak padl Degarn ? |
Zajefajny filmik, ziomeczek zachowal sie jak lama- na poczatku taki kozak, a potem juz wymienkl. Jak bedziesz ktos mial filmik jak pada tych dwoje pozostalych to prosze o link:D
P.S. Wróbel, czekam az wbijesz 100, mam nadzieje ze dasz filmik z DHQ i ANNI w twoim wykonaniu:) |
Hehe padł jak pieseq ;] a autorowi tego tematu przyda sie słowniczek ;d NAJS AKCJA
|
Przyznam zaje.b.ista akcja ;) A ci gracze Jay to oni wojne mają czy jak ? Bo nie wiem jaka jest sytuacja na Xerenie
|
z tego co wylookalem to 2 tygodnie temu xaxez killnal Bee'jay'a teraz ten mu oddał a dalej.. to pewnie wojna ;) po cichu na nich licze pewnie duzo ludzi bedzie chcialo wyrownac porachunki z tengu wiec zapowiada sie ciekawie
----------- http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1361505 ;] tu wiecej |
MISTRZOWSKI FILMIK!! wielkie GZ :]
|
Jestem pod wielkim wrażeniem. Pomysł i wykonanie doskonałe. :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |